obchodné

Nápady pre podnikanie s minimálnymi investíciami

Obsah:

Nápady pre podnikanie s minimálnymi investíciami

Video: 10 kľúčových faktorov kvalitného podnikania 2024, Júl

Video: 10 kľúčových faktorov kvalitného podnikania 2024, Júl
Anonim

Existuje mylná predstava, že ak chcete začať podnikať, musíte mať pomerne veľké množstvo. Existuje však mnoho druhov výnosných podnikov, ktoré nevyžadujú veľké investície a rýchlo sa vyplácajú.

Image

Čaj podnikania

Čajový priemysel získava na dynamike. Konkurencia vo väčšine miest je nulová alebo zanedbateľná. Najprv nepotrebujete viac ako 50 000 rubľov.

Vďaka rapovej kultúre sa stali veľmi populárne rôzne kvalitné čínske čaje. Veľká ponuka však nezodpovedá veľkému dopytu. Čo je veľmi zvláštne, vzhľadom na veľkú ziskovosť. Takže jedna tabuľa v Číne stojí asi 40 rubľov (pokiaľ ide o ruské peniaze), minimálna cena v obchodoch je 250. Výsledkom je šesťnásobný zábal a to sú iba minimálne ukazovatele.

Okrem toho si obchodovanie s čajom vyžaduje malú plochu alebo sa bez neho môžete zaobísť. Vytvorte webovú stránku na internete alebo skupinu na sociálnych sieťach, predávajte produkty online a pracujte s predobjednávkami. Takto môžete získať celkom ziskový podnik, ktorý nevyžaduje vážne peňažné injekcie.

Rýchle termíny

Toto podnikanie je v Európe veľmi bežné, ale z nejakého dôvodu sa nedostalo do Ruska. Zrátané podčiarknuté je organizovanie rýchlych dát. Rovnaký počet mužov a žien jednej vekovej kategórie je pozvaných do kaviarne alebo reštauračnej haly (povedzme 25-35 rokov pre ženy a 30-40 rokov pre mužov). V kruhu je desať stolov, na ktorých ženy sedí.

Muži sa striedajú pri každom stole a rozprávajú sa s pani. Existujú presne tri minúty na nadviazanie kontaktu a pochopenie toho, ako sa vám táto osoba páčila. Po uplynutí nastaveného času zaznie zvonček a tabuľka sa musí zmeniť. Stáva sa to, až kým sa každý muž nestretne s každou ženou.

Na záver dostanú účastníci profily, v ktorých je potrebné naplniť súcit. Ak dvaja ľudia uviedli, že sa im páčia, pokračujú v dnešnej dobe v tej istej reštaurácii, ostatní si nabudúce vyskúšajú šťastie.

V priemere z hľadiska domácich peňazí organizátori účtujú od jednej osoby 1 000 - 1500 rubľov za večer. Investície sú prakticky nulové: prenájom priestorov a vyhľadávanie účastníkov. V jeden deň môžete stráviť niekoľko rýchlych dátumov naraz.

Odporúčaná