obchodné

Ako zmeniť un

Ako zmeniť un

Video: How to SIGN OUT OF FORTNITE ON PS4 (EASY METHOD) 2024, Júl

Video: How to SIGN OUT OF FORTNITE ON PS4 (EASY METHOD) 2024, Júl
Anonim

Podnikateľ na rozdiel od spoločnosti nemá na výber meno a adresu sídla. Prvým bude vždy jeho priezvisko, krstné meno a mecenáš, druhý - adresa registrácie. Pri zmene týchto a iných údajov zapísaných do Jednotného štátneho registra podnikov je však potrebné ich zdokumentovať predložením zavedeného formulára do daňovej žiadosti.

Image

Budete potrebovať

  • - vyplnený formulár P24001;

  • - pas;

  • - kópie dokumentov potvrdzujúcich zmeny

Návod na použitie

1

Podnikateľ musí v dokumentoch zohľadniť zmeny svojho priezviska, krstného mena a mecenáše, pasových údajov, registračnej adresy, pridania alebo vylúčenia činností. V závislosti od toho sa vyplní zodpovedajúci formulár formulára P24001, ktorý je možné získať od daňového úradu alebo nájsť na internete. Aplikáciu a jej prílohy musíte vyplniť na počítači, písacom stroji alebo paličkovým písmom čiernym alebo modrým atramentom.

2

Vytvárajte kópie dokladov potvrdzujúcich zmeny (pas, sobášny list atď.). Tiež urobte fotokópiu DIČ a štátnu registráciu podnikateľa. Našite všetky dokumenty vrátane viac ako jedného hárku a na zadnú stranu svorky nalepte papier na zadnú stranu s počtom hárkov, dátumom, svojím podpisom a dešifrovaním. Ak máte pečať, vložte ju tiež.

3

Overte si u notára svoj podpis v žiadosti a kópie dokumentov relevantných pre váš prípad. Za týmto účelom môžete kontaktovať ktoréhokoľvek špecialistu, ktorý má právo takéto služby poskytovať.

4

Vezmite balík dokumentov na daň. V závislosti od regiónu to môže byť kontrola, kde ste zaregistrovaný, alebo iná, tzv. Registrácia. Ak sú dokumenty v poriadku, obdržíte pri ich prijatí úplné potvrdenie a oznámia vám čas, kedy môžete prísť a vymeniť ich za osvedčenie o zmene a doplnení do registra zjednoteného štátneho registrácie.

Odporúčaná