obchodné

Ako otvoriť rýchle občerstvenie

Ako otvoriť rýchle občerstvenie

Video: Kvetinové občerstvenie - rýchle občerstvenie na párty 2024, Júl

Video: Kvetinové občerstvenie - rýchle občerstvenie na párty 2024, Júl
Anonim

Dnes sú všetky druhy predajní rýchleho občerstvenia veľmi populárne. A dopyt znamená dobrý zisk. Vyskúšajte svoju ruku pri otváraní vlastného podnikania v oblasti rýchleho občerstvenia. Voľba je široká - môžete otvoriť reštauráciu alebo malý stan, pracovať samostatne alebo si kúpiť franšízu.

Image

Budete potrebovať

  • - priestory;

  • - vybavenie;

  • - pokladňa;

  • - povolenia;

  • - personál.

Návod na použitie

1

Rozhodnite sa, o aký druh rýchleho občerstvenia máte záujem. Môžete začať malým stánkom, ktorý predáva párky v rožku, biele alebo shawarma. Tento druh podnikania nebude vyžadovať veľké investície, ale môže byť veľmi výnosný, najmä ak plánujete zorganizovať sieť bodov.

2

Ďalšou zaujímavou možnosťou je kúpiť si hotovú franšízu. Okrem známych medzinárodných značiek na trhu nájdete ponuky od ruských spoločností. Výber je široký - od kioskov, ktoré predávajú plnené palacinky alebo sendviče, až po veľké samoobslužné reštaurácie. Pri výbere vhodného konceptu zvážte výšku povinných príspevkov poskytovateľovi franšízy (licenčné poplatky) a požiadavky na partnera.

3

Vyberte si vhodné miesto na obchodovanie. „Rýchle občerstvenie“ sa môže predávať na frekventovaných križovatkách, v parkoch, v blízkosti verejnej dopravy. Veľmi dobrým miestom pre kiosk sú vzdelávacie inštitúcie, obchodné centrá, kliniky. Neotvárajte hrot v hĺbke spiacej štvrtiny - miestni obyvatelia pravdepodobne neposkytnú vysoké rýchlosti. Na občerstvovacom kurte veľkého obchodného centra sa nachádza reštaurácia s rýchlym občerstvením. Tým sa ušetria otváracie náklady a výrazne sa zvýši tok potenciálnych návštevníkov.

4

Než začnete, získajte povolenie na obchodovanie a na uzavretie hygienicko-epidemiologickej služby. Zaregistrujte pokladňu.

5

Zaobstarajte si potrebné vybavenie. Sada závisí od vybraného formátu bodu. Na stánok predávajúci hotové sendviče potrebujete iba mikrovlnnú rúru, chladničku a rýchlovarnú kanvicu. Ak plánujete variť pizzu, steaky, gril alebo shawarma, kúpte si vhodný krill - karusel, lávu, valec alebo pizzu. Nezabudnite na chladiče na nápoje.

6

Reštaurácia alebo kaviareň bude potrebovať niekoľko grilov, ako aj ohrievače potravín, tepelné skrinky, chladničky a mrazničky, kávovary a vybavenie na plnenie piva. Dodávatelia nápojov môžu zabezpečiť niektoré zariadenia a niektoré potrebné veci si môžu prenajať. Zvážte aj nákup použitého zariadenia - po likvidácii potravinárskej spoločnosti sa predáva za výrazné zľavy.

7

Nájom zamestnancov. V kiosku budete potrebovať dvoch predajcov pre prácu na smeny, v reštaurácii potrebujete kuchára, upratovačku, manažéra miestnosti a režiséra, ktorého úlohu môžete hrať sami. Nezabudnite skontrolovať dostupnosť platných zdravotných kníh pre všetkých zamestnancov - ich neprítomnosť znamená vysoké pokuty pre podnik.

obchodné jedlo

Odporúčaná