Obchodné riadenie

Ako pomenovať pánske oblečenie

Ako pomenovať pánske oblečenie

Video: Pánské obleky BANDI - Začni zase žít 2024, Júl

Video: Pánské obleky BANDI - Začni zase žít 2024, Júl
Anonim

Nie všetci majitelia obchodov si myslia, že k výberu názvu by sa malo pristupovať so všetkou vážnosťou. Aj keď je to často názov, ktorý priťahuje kupujúcich, a preto zvyšuje zisk majiteľov. Ako zvoliť správne meno?

Image

Návod na použitie

1

Vytvorte obchodný názov - počiatočná fáza rozvoja značky. Najskôr preskúmajte potenciálnych zákazníkov. Budú to mladí ľudia alebo dospelí muži? Majte na pamäti, že všetci sa spoja dobrým vkusom, sebavedomím, vysokou sebaúctou a túžbou vyniknúť v spoločnosti.

2

Zhromaždite maximálne informácie o svojich konkurentoch. Rozhodnite, že vaše meno by malo pokračovať v sérii mien existujúcich pánskych odevných obchodov, alebo naopak, od nich sa zásadne odlišovať, vystupovať a pamätať si na kupujúceho.

3

Prispôsobte cieľovému publiku. Ak sú zákazníci mladí, zvoľte modernejšie meno, ak je staršie, potom niečo klasické.

4

Začnite hľadať kľúčové slovo. Nachádza sa v slovníkoch ruského aj cudzieho slovníka. Nezabudnite sa pozrieť na preklad slova, aby ste sa nedostali na nepríjemné miesto. Vhodné sú aj mená skutočných ľudí a tých, ktorým vám fantasy povie. Môžete použiť geografické názvy.

5

Ak nič neprišiel, potom príďte s novým slovom. Zvážte fonetiku slova. Skontrolujte, k čomu je priradený názov, znie to pekne? Je žiaduce, aby bol dôraz jasný, bez možnosti. Teraz skúste vložiť meno do každodennej reči, napríklad „nakupovať“.

6

Vyberte si meno, ktoré vyhovuje všetkým vašim požiadavkám: ľahko zapamätateľné, vyslovene naraz, znie krásne. Názov by nemal vyzerať ako nič, t. spájať ho s obchodom s odevmi pre mužov, a nie s topánkami alebo toaletnou vodou alebo všeobecne s domácimi spotrebičmi.

7

Názov by mal tiež odrážať podstatu obchodu. Ak je názov dokonalý, môže obchod ľahko propagovať. Dôležité je, že nevyberajte meno len preto, že sa vám páčilo samotné slovo. Existuje mnoho príkladov takýchto chýb, keď si kupujúci nepamätá, kde presne sa stretol s týmto slovom.

čo nazvať pánske oblečenie

Odporúčaná