Obchodné riadenie

Čo nazvať športovým klubom

Čo nazvať športovým klubom

Video: Mesto zachová dotácie pre športové kluby 2024, Júl

Video: Mesto zachová dotácie pre športové kluby 2024, Júl
Anonim

Pieseň v slávnej karikatúre znie: „Ako pomenujete jachtu, bude plávať.“ Nezabudnite na to výberom názvu športového klubu. Môžete zavolať športovému klubu, ako sa vám páči, ale bez kvalifikovaného úspešného mena bude získavanie zákazníkov problematické.

Image

Návod na použitie

1

Pri hľadaní názvu pre športový klub si musíte jasne predstaviť jeho cieľové publikum. Ak sú to bohatí ľudia, môžete k názvu pridať vety, ktoré zdôrazňujú elitárstvo inštitúcie. Ak je väčšina zákazníkov stredná trieda, môžete prísť s niečím jednoduchším. Zároveň by sa malo zabrániť tomu, aby sa používali pečiatky a známky, ako napríklad VIP atď.

2

Mali by ste premýšľať a vytvoriť zoznam prídavných mien súvisiacich so športom: zdravé, silné, štíhle, korenené atď. Napíšte ich do stĺpca. Čím dlhší je zoznam, tým lepšie. Spojte všetku svoju kreativitu a fantáziu. Nevyhadzujte okamžite možnosti, ktoré sa zdajú byť nevhodné. Možno sa stanú základom pôvodného mena.

3

Keď je zoznam prídavných mien pripravený, musíte si vytvoriť ďalší zoznam. Na základe odporúčaní z prvého odseku urobte zoznam podstatných mien. Buďte kreatívni v tejto úlohe.

4

A teraz je čas skombinovať prídavné mená z prvého zoznamu s podstatnými menami z druhého zoznamu. Nie je potrebné striktne dodržiavať vzorec "prídavné meno a podstatné meno". Zaujímavé meno môže pochádzať z iných kombinácií. Napríklad pri kompilácii dvoch prídavných mien a podstatného mena, prídavného mena a dvoch podstatných mien, jedného podstatného mena atď. Vďaka takmer 100% záruke získate pre svoj športový klub jasný, originálny a nezabudnuteľný názov.

Venujte pozornosť

Samozrejme môžete využiť služby spoločností, ktoré vás vyzdvihnú za veľa peňazí a mena, a vaša značka bude bezchybná. Najprv sa však pokúste túto úlohu zvládnuť sami.

Užitočné rady

Pokúste sa usporiadať súťaž o najlepšie meno medzi svojimi potenciálnymi zákazníkmi. Bude to tiež skvelá reklama. Áno, a ako darček môžete výhercovi ponúknuť predplatné športovému klubu.

pôvodné názvy klubu

Odporúčaná