Druhy činností

Ako pomenovať poisťovňu

Ako pomenovať poisťovňu

Video: Dobré ráno: Slováci sa napriek koronavírusu hrnú do Chorvátska (1. 6. 2020) 2024, Júl

Video: Dobré ráno: Slováci sa napriek koronavírusu hrnú do Chorvátska (1. 6. 2020) 2024, Júl
Anonim

Poistenie je ziskové podnikanie. Poistný trh je plný ponúk od mnohých spoločností. Nová spoločnosť si musí vybrať správne meno, aby prilákala zákazníkov.

Image

Návod na použitie

1

Napíšte slová, ktoré podľa vás súvisia s pojmom „poistenie“. Napríklad spoľahlivosť, dôvera, profesionalita, pokoj, bezpečnosť, stabilita. Tieto slová a ich deriváty sa môžu používať v mene poisťovne, pretože vzbudzujú dôveru medzi potenciálnymi zákazníkmi.

2

Skúste v názve použiť iniciály alebo fragmenty mien zakladateľov. Ak dostanete krásnu kombináciu, neváhajte ju použiť. Napríklad, ak sú vlastníkmi spoločnosti Sokolov a Bolshakov, môžete organizácii nazvať „Sable Insurance“.

3

Ak máte v pláne zapojiť sa do poistenia motorových vozidiel, vyberte si názvy, podľa ktorých pochopíte rozsah vášho podnikania. Napríklad „Automatická spoľahlivosť“, „Automatická záruka“, „Dôvera za volantom“.

4

V prípade zdravotnej poisťovne sa musí titul zamerať na zdravie a život. Možné možnosti: „Zdravý národ“, „Dlhovekosť“, „Zdravie“.

5

Meno spoločnosti zaoberajúcej sa poistením nehnuteľností by malo byť spojené s pohodlím, bezpečnosťou. Urobia sa také možnosti ako „Moja pevnosť“, „Krbu“, „Váš domov“.

6

Ak je spoločnosť zapojená do niekoľkých druhov poistenia, musíte zvoliť univerzálny názov. „Spoľahlivosť a záruka“, „Budúcnosť je chránená“, „Dôvera v budúcnosť“.

Venujte pozornosť

Nepoužívajte názvy, ktoré sú v súlade s názvami existujúcich spoločností. Po prvé, môžete prísť o niektorých zákazníkov, ktorí k vám omylom neprídu. Po druhé, môžu existovať konflikty so spoločnosťou, ktorá si vybrala meno pred vami.

Užitočné rady

Skontrolujte, ako znie skratka názvu vašej spoločnosti. Napríklad poisťovacia spoločnosť „Úspech, spoľahlivosť, sila“ v krátkej verzii sa zmení na nekonzistentné SKUNS.

názov poisťovacej spoločnosti

Odporúčaná