management

Ako získať leták

Ako získať leták

Video: Jaký leták funguje? 2024, Júl

Video: Jaký leták funguje? 2024, Júl
Anonim

Letáky sú jedným z najbežnejších typov propagačných predmetov. Vzhľadom na svoju špecifickosť si vyžadujú osobitný prístup k ich dizajnu.

Image

Návod na použitie

1

Zamyslite sa nad podstatou propagačnej ponuky. Skutočne by to malo spôsobiť túžbu po kúpe prezentovaného tovaru. A to sa dá dosiahnuť iba vtedy, ak potenciálnemu zákazníkovi objasníte, prečo je tento produkt potrebný. Pre kľúčové slovo alebo frázu je najlepšie použiť najväčšie možné písmo, pretože by malo priťahovať prvú pozornosť letáka. To potenciálneho zákazníka núti vziať si leták a prečítať si, čo je v ňom uvedené.

2

Špeciálna ponuka je umiestnená v mierne menšom type písma. Spočíva napríklad v nízkej cene alebo vysokej kvalite navrhovaného produktu alebo služby. Táto veta sa číta ďalej po kľúčovej vete a pomáha osobe zaujať.

3

V reklamnom texte by ste nemali používať časticu „nie“, pretože v podvedomí osoby je to vždy vnímané ako negatívne. Text by mal byť jednoduchý, bez účasti atď. Čítanie by malo byť jednoduché. Z tohto dôvodu by text nemal obsahovať viac ako 7 slov. Pre zaneprázdneného je ľahšie pochopiť jednoducho zloženú správu. Je ľahšie si ho zapamätať a usadiť sa v mozgu.

4

Veľkosť letáka závisí od jeho účelu. Ak chcete distribuovať letáky, musíte si vybrať menšiu veľkosť, napríklad vo forme kalendára alebo vizitky. Mal by sa zmestiť do kabelky alebo vrecka. Maximálna veľkosť letáka by mala byť formátu A4 (veľkosť listu na šírku). Táto veľkosť je vhodnejšia na prilepenie a nie na distribúciu.

5

Aby sa letáky po prečítaní nevyhadzovali, je potrebné, aby bol pre potenciálneho spotrebiteľa cenný. Napríklad, môže byť vo forme zľavového kupónu, zdieľanej pozvánky alebo kalendára. Na leták môžete umiestniť aj mapu metra alebo zoznam užitočných telefónov.

registrácia letákov

Odporúčaná