obchodné

Ako získať telocvičňu

Ako získať telocvičňu

Video: TELOCVIČNE V ŠALI ZÍSKALI DOTÁCIU 2024, Júl

Video: TELOCVIČNE V ŠALI ZÍSKALI DOTÁCIU 2024, Júl
Anonim

Posilňovňa je nevyhnutná pre rozvoj športových schopností, preto musí byť vybavená a zdobená vhodným štýlom. Na druhej strane, na vytvorenie veľkej športovej haly musíte pred otvorením tvrdo pracovať.

Image

Návod na použitie

1

Preskúmať hygienické požiadavky sanitárnej a epidemiologickej stanice. Potom začnite zdobiť telocvičňu. Malo by byť dostatočne dobre osvetlené, vetrané a mať benígnu podlahovú krytinu.

2

Zabezpečte okná mriežkou. Je potrebné, aby počas rôznych hier s loptou nebolo možné rozbiť sklo.

3

Používajte jasné obrázky. Vytvorte vo svojej telocvični atmosféru zdravej rivality, ako aj snahu o dosiahnutie veľkých úspechov. Za týmto účelom zaveste po obvode haly rôzne informačné stojany originálnych formulárov venovaných športovým témam. Napríklad pri navrhovaní športovej triedy vo vzdelávacej inštitúcii môžete zavesiť plagáty o športe, najmä tie, ktoré sú venované najslávnejším športom medzi samotnými študentmi.

4

Na konci telocvične poskytnite malý uzavretý priestor, ktorý môže slúžiť ako šatňa pre vašich budúcich zákazníkov.

5

Jedna stena v hale je vybavená špeciálnou švédskou stenou. Zaveste laná na spoľahlivé háčiky. Na podlahu položte športové rohože, ktoré by mali byť vysoké najmenej 20 cm.

6

Venujte jeden z rohov telocvične športovým časopisom, ktoré píšu všetko o športe. Pre ne a ďalšie veci nainštalujte malú skrinku.

7

Vložte zrkadlá. Stačí aspoň jedna zrkadlová stena. V tomto prípade bude zrkadlo schopné vizuálne zväčšiť objem miestnosti a samotní klienti budú môcť kontrolovať správnosť svojich pohybov nastavených inštruktorom. Aby ste predišli nebezpečenstvu rozbitia zrkadiel, môžete ich upevniť v určitom uhle av určitej výške. Môžete tiež použiť polymérové ​​zrkadlá vyrobené z umelého skla - takéto sklá sa určite nerozbijú.

8

Pripojte basketbalové krúžky. V závislosti od plánovaných aktivít si tiež môžete kúpiť volejbalovú sieť a loptičky na rôzne hry.

Odporúčaná