Obchodné riadenie

Ako určiť rozvojovú stratégiu spoločnosti pri štarte

Obsah:

Ako určiť rozvojovú stratégiu spoločnosti pri štarte

Video: Azure API Management for serverless applications | Azure Friday 2024, Júl

Video: Azure API Management for serverless applications | Azure Friday 2024, Júl
Anonim

Začatie podnikania de jure je ľahké. Rozhodli sme sa pre druh služby, vybrali sme právnu formu, zaregistrovali, dostali dokumenty a pečiatku - a čo potom? Aby spoločnosť fungovala de facto, potrebuje program strategického rozvoja.

Image

Značka - cieľ alebo stratégia rozvoja?

Každý podnikateľ chce, aby sa jeho spoločnosť stala plnohodnotnou značkou. Preto mnohí začínajú so začiatkom spoločnosti objednaním vytvorenia knihy značiek a vykonaním silnej reklamnej kampane. Na jednej strane je to správne, pretože bez reklamy o vás nikto nebude vedieť. Firemná identita sa najlepšie implementuje od prvého dňa spolupráce s partnermi alebo zákazníkmi. Na druhej strane, cieľ vytvoriť značku nebude možný, ak rozvoj stratégie nezohľadní také aspekty, ako sú konkurencieschopnosť a spolupráca s internou a externou verejnosťou spoločnosti.

Značka je sláva, rešpekt a relevantnosť. Súhlasíte, že to všetko sú dobré ciele a významná odmena za vykonanú prácu. Aby sme sa vydali tou istou cestou, po ktorej idú popredné svetové korporácie (Coca-Cola, Sony, Mikrosoft atď.), Potrebujeme jasný plán. Ako to vytvoriť?

Odporúčaná