Obchodné riadenie

Ako usporiadať blog

Ako usporiadať blog

Video: Asymetrické usporiadanie kvetov 2024, Júl

Video: Asymetrické usporiadanie kvetov 2024, Júl
Anonim

Blog je platforma na internete, ktorá umožňuje majiteľom firiem komunikovať s potenciálnymi zákazníkmi, ako aj kvalifikovane sa umiestňovať. Je dôležité pochopiť hlavné body efektívnej organizácie tohto zdroja.

Image

Návod na použitie

1

Získajte blog na bezplatnej platforme LiveJournal. Toto je jedno z najpopulárnejších webov, na ktorých už existujú milióny blogov podnikateľov a bežných používateľov. Môžete použiť platený hosting, ako aj kúpiť si doménové meno, ale prvýkrát vám tento zdroj stačí. V nadpise blogu uveďte svoje meno alebo názov značky, ktorú chcete propagovať v sieti.

2

Každý deň uverejňujte na svojom LJ iba užitočný a jedinečný obsah. V tomto kroku je niekoľko dôležitých bodov. Najprv musíte jasne porozumieť charakteristikám cieľového publika, t. vedieť, čo jej zástupcovia chcú. Pomôžte vyriešiť najnaliehavejšie problémy vašich návštevníkov. Po druhé, vaše články by mali byť jedinečné, t. neskopírované zo zdrojov tretích strán. Uistite sa, že ich jedinečnosť je v programe proti plagiátorstvu najmenej 95%, inak sa môžete stretnúť s veľkými problémami. Po tretie, vyplňte svoj „živý denník“ materiálmi každý deň. Napíšte aspoň jednu poznámku denne. Toto bude kľúčom k jeho propagácii vo vyhľadávačoch. Váš blog navštívia potenciálni zákazníci jednoducho zadaním vyhľadávacích dopytov, ktoré ich zaujímajú.

3

Zapojte sa do propagácie vášho zdroja na internete. Uverejnite odkaz na LiveJournal vo všetkých sociálnych sieťach, v komentároch na fórach, na tematických blogoch, v reklamných poštách atď. Je dôležité upriamiť maximálnu pozornosť na vašu značku a firmu. Postupne získate veľké verné publikum, ktoré nakoniec získa vaše služby alebo tovar.

4

Usporiadajte spätnú väzbu so svojimi čitateľmi. Nezabudnite na svojom LJ zvýrazniť jeden stĺpec, kde uveďte svoje kontaktné údaje alebo jednoducho vytvorte formulár spätnej väzby. Povoliť tiež komentovanie príspevkov. Bude to platforma pre komunikáciu so čitateľmi. Vždy odpovedajte na ich otázky a návrhy.

Venujte pozornosť

Nepreťažujte svoj zdroj početnými reklamami tretích strán, pretože čitatelia budú od vašich príspevkov odvádzaní bannery a odkazy iných ľudí.

Zadarmo blogovacia platforma LJ.

Odporúčaná