Obchodné riadenie

Ako volať ooo

Ako volať ooo

Video: At volat rate o a wol NE 4 ooO th 3 yaerd 2024, Júl

Video: At volat rate o a wol NE 4 ooO th 3 yaerd 2024, Júl
Anonim

Na názov spoločnosti môžete celkom správne použiť riadky z piesne, ktoré spievala kreslená postavička kapitán Vrungel: „Ako pomenujete jachtu, bude sa vznášať.“ Úspech vášho podnikania často závisí od uznania, jedinečnosti a zapamätateľnosti mena.

Image

Budete potrebovať

  • - slovník;

  • - počítač s prístupom na internet.

Návod na použitie

1

Krásne a zložité mená sú často založené na iniciáloch zakladateľov (napríklad Andrey Grachev - „Grand“; náhoda so skutočnými menami a menami je možná náhodou), znamení zverokruhu, miesta narodenia a oveľa viac.

Niekedy sa môže ukázať skutočne dobrá voľba, ale neexistuje stopercentná záruka.

Navyše tie isté iniciály sa môžu líšiť. Napríklad v mene Khudyakov, Ulyana Igorevna (náhoda s reálnymi menami môže byť opäť náhodná) je určite lepšie použiť iný princíp pomenovávania.

2

Dobré meno najčastejšie pochádza z činností budúcej firmy. Medzi úspešných príkladov uvádzame menovanie odborníkov, povedzme napríklad Realitná agentúra „Bytový obchod“ alebo sieť nábytkových salónov „Divan Divanych“ (táto je mimochodom povinná vodičovi jej generálneho riaditeľa).

Je ťažké uviesť univerzálne odporúčania. Môže byť užitočné študovať slovníky, vykonávať aktivity na asociatívnej sérii.

Ak sa však priemyselné adresáre stanú hlavným zdrojom informácií o spoločnosti, bolo by pekné, keby meno začalo prvými písmenami abecedy, najlepšie písmenom „a“. Je teda zaručené, že bude v horných riadkoch a na prvých stránkach.

3

Meno, ktoré sa narodilo v agónii, nebude zbytočné kontrolovať jedinečnosť. Miesto Federálnej daňovej služby Ruskej federácie, kde je služba „Skontrolujte sa a protistrana“, bude pôsobiť ako program proti plagiátorstvu. Stačí zadať meno, ostatné polia nechať prázdne a kliknúť na tlačidlo vyhľadávania.

Ideálna voľba - ak nebude nájdený ani jeden „menovec“ alebo ich malý počet. Ak je účet spoločností s rovnakým menom desiatky a stovky, stojí za zváženie iná možnosť.

Venujte pozornosť

Zákon formálne nezakazuje spoločnostiam uvádzať názvy, ktoré sa zhodujú s orgánmi činnými v trestnom konaní a inými vládnymi agentúrami (FSB, ministerstvo vnútra, federálna daňová služba, ministerstvo zahraničných vecí atď.). V praxi však daň vynaloží všetko úsilie na nájdenie dôvodov na zamietnutie registrácie.

Používanie názvov „Moskva“, „Rusko“ a ich derivátov v názvoch spoločností je obmedzené.

Užitočné rady

Je lepšie nezačleniť sa do cudzích slov: postoj spotrebiteľa k nim sa môže líšiť.

Mali by ste sa tiež vyhnúť klonovaniu mien známych spoločností: môžu priťahovať nelegálne používanie ochrannej známky, ktorú propagovaná spoločnosť s najväčšou pravdepodobnosťou nezaregistrovala.

Nie je zbytočné kontrolovať, či názov spoločnosti nespôsobuje zbytočné združenia. Napríklad slovo „Absolute“, ktoré je pevne spojené so značkou vodka, je ťažko vhodné pre názov dopravnej spoločnosti alebo poradenskej spoločnosti.

čo môžete nazvať oooh

Odporúčaná