Druhy činností

Ako otvoriť obchod so zbraňami

Ako otvoriť obchod so zbraňami

Video: TOP 5 Nejbrutálnějších zbraní, které můžete koupit v ČESKÉ REPUBLICE 2024, Júl

Video: TOP 5 Nejbrutálnějších zbraní, které můžete koupit v ČESKÉ REPUBLICE 2024, Júl
Anonim

Každý, kto sa bude zaoberať predajom „civilných“ zbraní (na rozdiel od armády), by mal pamätať na to, že tento druh činnosti je pod dohľadom orgánov pre vnútorné záležitosti. Úradníci ministerstva vnútra nielenže „prijmú“ obchod vybavený na obchodovanie so zbraňami pred jeho otvorením, ale potom budú pravidelne vykonávať kontroly a zbierať od vás najpodrobnejšie štatistiky predaja.

Image

Budete potrebovať

  • - povolenie na predaj civilných zbraní;

  • - miestnosť s obchodným poschodím a osobitne vybavená zbrojáreň;

  • - súbor komerčného vybavenia na objednávku;

  • - dohoda s UVO o poskytovaní bezpečnostných služieb;

  • - Jeden alebo dvaja kvalifikovaní konzultanti predaja.

Návod na použitie

1

Vyhľadajte miestnosť, ktorá spĺňa povinné požiadavky na vybavenie skladu zbraní. Jeho plocha by mala byť najmenej 100 m2, pričom je nevyhnutná samostatná miestnosť bez okien s hrúbkou steny najmenej 300 milimetrov. Takáto hotová zbrojáreň pravdepodobne nebude k dispozícii v mnohých izbách, ktoré si môžete prenajať, a preto zabezpečte samostatnú nákladovú položku na vážne opravy a prestavby.

2

Zhromaždite balík dokumentov potrebných na získanie licencie na právo predávať „civilné“ zbrane od príslušného ministerstva vnútra. Okrem iného budete potrebovať povolenie na kontrolu všetkých miestností na uchovávanie zbraní, ktoré budete používať pri svojej práci. Okrem zamestnancov licenčného oddelenia bude musieť „dobré“ dať aj špecialisti z požiarnej inšpekcie a Rospotrebnadzor.

3

Objednajte si obchodné vybavenie pre svoj budúci sklad zbraní, venujte tejto otázke čo najväčšiu pozornosť. Faktom je, že takýto obchod sa zvyčajne veľmi podobá múzeu - na vystavenie tovaru sa používajú drahé vitríny, stojany, police z najkvalitnejších materiálov. Aby sa dosiahol väčší účinok, je potrebné zdôrazniť aj tovar ponúkaný na predaj v obchode so zbraňami.

4

Pripojte sklad zbraní k alarmu diaľkového ovládania súkromnej bezpečnosti a osobitne privolajte alarm do každého uzavretého vitríny. Na všetky okná inštalujte kovové mriežky (povinná požiadavka inšpekčných orgánov), dvere zbrojnej miestnosti by mali byť tiež kovové a mali by mať špecializovanú uzamykaciu štruktúru. Po príprave tohto všetkého môžete konečne bezpečne priniesť prvú dávku tovaru a začať pracovať.

Užitočné rady

Na prilákanie zákazníkov a ďalšiu „propagáciu“ skladu zbraní odborníci odporúčajú otvoriť strelnicu, ktorá okrem toho prinesie ďalší príjem.

Vlastné podnikanie: obchod so zbraňami

Odporúčaná