Obchodné riadenie

Ako predávať tašky

Ako predávať tašky

Video: Ako predávať na eBay - Diel 5 2024, Júl

Video: Ako predávať na eBay - Diel 5 2024, Júl
Anonim

Ziskovosť akéhokoľvek druhu podnikania závisí od správne vytvorených vzťahov s dodávateľmi a zákazníkmi. V závislosti od typu produktu vždy existuje možnosť presvedčiť klienta, či už ide o exkluzivitu produktu alebo o jeho nízke náklady. Ak ste sa rozhodli pre výrobu kabeliek na predaj, kľúčom k vášmu úspechu sú spoľahlivé dlhodobé vzťahy s klientmi a nízke náklady v porovnaní s ostatnými výrobcami.

Image

Návod na použitie

1

Najskôr sa rozhodnite pre svoj sortiment. V prípade, že práve objavujete trh alebo región, stojí za to urobiť niekoľko testovacích sérií, ktoré ste predtým študovali potenciálnych konkurentov. Sledujte ich sortiment a cenu, nájdite tie typy tašiek, ktoré nemajú na sklade.

2

S rovnakými úspechmi môžete obchodovať s taškami ako veľkoobchod, tak maloobchod Na implementáciu tohto modelu budete musieť vytvoriť internetovú stránku, na ktorej budú zverejnené fotografie sáčkov. Uveďte jednotkovú cenu pre maloobchodné nákupy a možnú zľavu pre dávky od 50 kusov.

3

Vyhľadajte sami seba. Prejdite na predajné miesta, porozprávajte sa s predajcami tašiek, aby ste zistili, za akú cenu nakupujú svoje výrobky a za akú cenu sú pripravení kúpiť vaše. V prípade, že nemôžete konkurovať svojim dodávateľom, môžete svoj obchod kedykoľvek otvoriť.

4

Otvorenie obchodu by malo sprevádzať zľavy a rozsiahla reklama. Pamätajte, že vašou úlohou je prilákať čo najviac zákazníkov a rozvíjať ich lojalitu k vášmu produktu. Používajte kumulatívne zľavové karty, ako aj zľavy na dodatočne zakúpenú tašku.

Užitočné rady

Pamätajte, že vaše tašky by mali vyčnievať z davu, inak ich jednoducho nevšimnú.

obchodné tašky

Odporúčaná