obchodné

Ako organizovať garážové družstvo

Ako organizovať garážové družstvo

Video: Nekonečná štafeta je jednoduchá štafetová hra 2024, Júl

Video: Nekonečná štafeta je jednoduchá štafetová hra 2024, Júl
Anonim

V súčasnosti je otázka uloženia automobilu vo veľkom meste dosť naliehavá. Pomocou tohto môžete otvoriť malú firmu vo forme garážovej spoločnosti. Organizácia GSK má svoje vlastné charakteristiky, ktoré by sa mali zohľadniť na samom začiatku činnosti.

Image

Budete potrebovať

  • - dokumenty na organizáciu družstva a stavby;

  • - iniciatívna skupina;

  • - bežný účet.

Návod na použitie

1

Vytvorte iniciatívnu skupinu. Majitelia automobilov by mali mať záujem o účasť na organizovanej výstavbe garážového komplexu. Nezabudnite vypracovať dokumentárne rozhodnutie iniciatívnej skupiny týkajúce sa vytvorenia GCW.

2

Zapojte sa do rozvoja charty pre spoločnosť zaoberajúcu sa budovaním garáží spolu so svojou iniciatívnou skupinou. V charte podrobne upozornite na problémy, ktoré súvisia s tvorbou majetku a finančných zdrojov GSK. Budete mať možnosť zabezpečiť vstup, členstvo, zdieľanie, vyčlenené a iné príspevky. Ak máte ťažkosti so zostavením zmluvy, mali by ste sa obrátiť na kvalifikovaného právnika.

3

Akonáhle dokončíte registráciu základných dokumentov, družstvo zaregistrujte v mieste registrácie. Predpísaným spôsobom sa zaregistrujte na daňovom úrade. Založte si bankový účet v banke, ako aj osobné účty, aby ste mohli vkladať príspevky členov družstva.

4

Vypracovať dohodu o prenájme pôdy. Zhromaždite potrebné dokumenty a predložte ich mestskému úradu zodpovednému za využívanie územia a územné plánovanie. Zoznam dokumentov v rôznych regiónoch sa môže líšiť.

5

Zaregistrujte svoj nájom na Federálnej registračnej službe. Počkajte na overenie všetkých dokladov príslušnými orgánmi, získajte katastrálny pas. Potom dostanete pozemok na výstavbu garážového komplexu.

6

Uzavrieť zmluvu o projekčných a stavebných službách so stavebnou organizáciou. Po dokončení všetkých stavebných prác podpíšte zmluvu o prevádzke budovy medzi prevádzkovou organizáciou a družstvom.

7

Vytvorte vlastníctvo garáží pre družstvo. Za týmto účelom vytvorte príslušné dokumenty a odošlite ich Federálnej registračnej službe, kde dostanete špeciálne osvedčenie.

Odporúčaná