obchodné

Ako organizovať kurzy make-upu

Ako organizovať kurzy make-upu

Video: The Real Story of Paris Hilton | This Is Paris Official Documentary 2024, Júl

Video: The Real Story of Paris Hilton | This Is Paris Official Documentary 2024, Júl
Anonim

Profesia vizážistky sa stala veľmi populárnou. Prináša dobrý príjem, nielenže umožňuje vytvárať krásu pre ostatných, ale tiež využíva znalosti, zručnosti a osobnú starostlivosť. Po otvorení vizuálnych kurzov nezostanete bez študentov, ktorí sa chcú stať profesionálmi v tejto oblasti.

Image

Budete potrebovať

  • - priestory;

  • - vybavenie;

  • - kvalifikovaný personál;

  • - obchodní partneri;

  • - reklama.

Návod na použitie

1

Naplánujte si presne tie služby, ktoré ponúkate. Zapojte sa do odbornej prípravy a rekvalifikácie majstrov pre salóny. Takéto kurzy umožňujú oboznámiť sa s novými metódami v kozmetológii (napríklad v body body art alebo airbrushing) a testovať profesionálne produkty neznámych značiek.

2

Zvážte inú možnosť: vzdelávať jednotlivcov, ktorí chcú ovládať zložitosť profesionálneho make-upu. Vaši študenti dostanú informácie o type ich tváre a pokožky, preskúmajú možnosti dekoratívnej kozmetiky, ako aj vlastnosti rôznych typov make-upu. Takáto škola si bude vyžadovať menej výdavkov ako pre odborníkov v oblasti odbornej prípravy a na začatie podnikania je najvhodnejšie sa v nej zaoberať.

3

Nájdite vhodnú miestnosť. Najlepším riešením by bola priestranná poslucháreň a niekoľko (2-3) vybavených pracovných staníc. Môžete sedieť v obchodnom alebo nákupnom centre - existuje veľký tok pracovníkov a návštevníkov, ktorí sa môžu stať vašimi zákazníkmi. Najlepšie je, ak sa miestnosť nachádza na frekventovanom mieste, kde je dobrá pešia doprava a verejná doprava. Najhoršia voľba je suterén niekde v priestore na spanie - nebude ľahké získať tam dostatočný počet študentov.

4

Opatrne vybavte svoje pracoviská. Každá z nich by mala byť vybavená stolom s veľkým zrkadlom, pohodlnou otočnou stoličkou, ako aj miestom na uloženie náradia a kozmetiky. Povinná je prítomnosť umývadla so zásobou papierových utierok na jedno použitie. Budete musieť kúpiť sterilizátory na náradie a spotrebný materiál - kozmetiku, kefy, špongie, puzdrá na ne.

5

Nájdite obchodného partnera, môže to byť sieť parfumérií alebo spoločnosť vyrábajúca a predávajúca kozmetiku. Takže si môžete kúpiť peniaze od určitých značiek s veľkou zľavou. Vaši partneri získajú ďalšiu reklamnú platformu a stálych zákazníkov.

6

Nájom kvalifikovaného personálu. Na zabezpečenie hladkého priebehu kurzov budete potrebovať dvoch učiteľov. Vyvinúť platobný systém, určiť náklady na svoje kurzy. Vypočítajte náklady a nájdite ceny kurzov podobného profilu. Nepreceňujte náklady na školenie, v počiatočnej fáze stanovujte zvýhodnené ceny.

7

Zorganizujte výkonnú reklamnú kampaň. Objednajte si farebné letáky z tlačiarne, urobte krásne, pútavé znamenie. Umiestnite reklamy do médií.

Odporúčaná