obchodné

Ako organizovať kuracie farmy

Ako organizovať kuracie farmy

Video: Naučte sa mená hospodárskych zvierat a zvuky pre deti Domáce zvieratá zodpovedajúce hru 2024, Júl

Video: Naučte sa mená hospodárskych zvierat a zvuky pre deti Domáce zvieratá zodpovedajúce hru 2024, Júl
Anonim

Je dobré otvoriť hydinársku farmu v oblastiach, kde sa čas od času vyskytuje prerušenie výroby hydinových fariem. Ak vám už vaša podnikateľská intuícia povedala, že nastal čas zaoberať sa kurčatami, kačicami, husami a prepelicami, okamžite začnite podnik registrovať. Aj keď plánujete chov pštrosov, postup pri organizovaní výroby je rovnaký. Budete považovaní za dodávateľa poľnohospodárskych výrobkov.

Image

Návod na použitie

1

Ak máte v úmysle bojovať proti chovu mladých vtákov, vyberte si miesto pre výstavbu a organizáciu farmy ďalej z veľkých osád a susedných fariem. Existuje zlá ekológia, vysoká pravdepodobnosť infekčných chorôb vtákov, čo zhoršuje šľachtiteľský proces chovných kurčiat a inej hydiny.

2

Ak plánujete založiť komoditnú výrobu, aby ste obyvateľstvu mesta poskytli produkty z vašej hydinovej farmy, mali by ste radšej prenajať miesto, ktoré sa nachádza čo najbližšie k odbočkám.

Výrobný priestor závisí od toho, aký druh kŕmenia ste si vybrali. Husi alebo pštrosy sa napokon môžu chovať na pastvinách alebo kŕmiť kombinovanými krmivami vo všetkých ročných obdobiach. Predpokladajme, že na husi budete potrebovať 10 metrov štvorcových. m pôdy pre každého jednotlivca, a pštrosy lepšie pasú na oplotenom pozemku. Vodný vták vyžaduje, aby ste sa starali o rybník.

3

Informácie o hygienickej vhodnosti vašej oblasti vám poskytne miestna veterinárna služba.

Ak musíte zorganizovať komoditnú farmu, musíte pre svoju ziskovosť narásť z 500 na 800 jednotlivcov súčasne. Pred začatím výstavby domu je potrebné vopred vypracovať zmluvu o dodávke hydiny. Vyberte si spoľahlivého pestovateľa, ktorý udržuje chovateľskú farmu vo vašej oblasti.

4

Pamätajte, že vták netoleruje prievan. Pri stavbe domu majte na pamäti toto. Pri prestavovaní inej miestnosti zatvorte koncepty. Pre mladé zvieratá si opatrne pripravte vyhrievanú miestnosť, hoci v lete stačí vybaviť veľkú voliéru. Vypočítajte plochu vášho domu na základe plánovanej populácie. Napríklad kuracie a prepelica preferujú živé preplnenie, takže plocha domu pre tieto druhy môže byť menšia ako pre husi a morky.

5

Zapojte sa do nákupu potrebného vybavenia. Vypočítajte počet kŕmidiel tak, aby všetci vtáci získali prístup k potrave. Uistite sa, že sú v sklade priestranné chladničky. Moderní konzumenti a inkubátor zvýšia ziskovosť vašej výroby.

Súvisiaca výroba sa vám hodí. Zvýšte svoju ziskovosť v dielni na spracovanie chmýří a peria.

Odporúčaná