obchodné

Ako usporiadať hotel

Ako usporiadať hotel

Video: Hotel Ski & Wellness Residence Družba - Jasná 2024, Júl

Video: Hotel Ski & Wellness Residence Družba - Jasná 2024, Júl
Anonim

Podnikanie v hoteloch, najmä v turistických centrách a na morskom pobreží, zostáva investične atraktívne, pretože návratnosť investícií je asi 5 rokov. Ale napriek vonkajšej jednoduchosti vykonávaných funkcií a poskytovaných služieb je možné organizovať prácu hotela rôznymi spôsobmi. Automatizácia práce s cieľom zlepšiť kvalitu služieb, a teda prilákať zákazníkov.

Image

Návod na použitie

1

Dnes je už smiešne a nie rozumné nevyužívať príležitosti, ktoré predstavuje špičková technológia. Automatizácia vášho hotela ušetrí na mzdách zamestnancov a zároveň zlepší kvalitu služieb. Automatizovaný systém zavedený v hoteli bude koordinovať činnosti nielen oddelenia recepcie a ubytovania, ale aj oddelenia rezervácie, predaja, finančnej kontroly a obchodných operácií.

2

Získajte automatizovaný systém s možnosťou jeho konfigurácie pre konkrétny hotel a so špecifikami jeho práce. Mal by byť optimalizovaný a prispôsobený ruským podmienkam a právnym predpisom, mal by pracovať s registračnými pokladnicami, ktoré sú povolené na použitie v hotelierstve. Zavedenie systému umožní zamestnancom hotela mať vždy úplné informácie o počte izieb, poruchách a zohľadňovať želania zákazníkov, sledovať a udržiavať poriadok v izbách.

3

Vyškolte zamestnancov hotela, aby pracovali s automatizovaným systémom, ale nezabudnite, že musí absolvovať ďalšie školenie a získať predstavu o tom, ako pracovať a komunikovať s hotelovými hosťami. Dobre vyškolený servisný personál, profesionálne a na vysokej úrovni, pri výkone svojich povinností - to je ďalšia výhoda oproti konkurentom, ktoré budete mať.

4

Mnoho majiteľov hotelových firiem robí spoločnú chybu a nevenuje náležitú pozornosť návrhu a údržbe miestností. Stratia zákazníkov, ktorí už môžu porovnávať kvalitu hotelových služieb a uprednostňujú dovolenku v zahraničí. Uistite sa, že izby sú čisté, pohodlné a pohodlné, že drobné opravy sa vykonávajú okamžite, a hostia zostanú vo vašom hoteli po celý rok, nielen počas hlavnej sezóny. Umožní to uhradiť náklady, ktoré vzniknú organizácii školenia hotelov a personálu.

Odporúčaná