obchodné

Ako organizovať poisťovňu

Ako organizovať poisťovňu

Video: Zvládnutie zmeny je podmienkou prežitia (nielen v športe) - Psychológia v športe ...nielen o zmene 2024, Júl

Video: Zvládnutie zmeny je podmienkou prežitia (nielen v športe) - Psychológia v športe ...nielen o zmene 2024, Júl
Anonim

Otvorenie vlastnej poisťovne môže byť zdĺhavý a komplikovaný proces, ktorý si vyžaduje financovanie roky. Ak chcete vytvoriť poisťovaciu agentúru, musíte hneď na začiatku prijať všetky potrebné opatrenia, aby ste to rýchlo dokončili a okamžite začali dosahovať zisk.

Image

Návod na použitie

1

Rozhodnite sa o špecializácii. Väčšina agentúr poskytuje rôzne druhy služieb vrátane zdravotného, ​​životného, ​​automobilového a majetkového poistenia. Ak plánujete organizovať svoju vlastnú poisťovňu, je lepšie sa špecializovať na všetky oblasti.

2

Získajte licenciu na tento druh činnosti. Predtým, ako získate právo na predaj poistenia, musíte úspešne zložiť niekoľko štátnych skúšok. Tieto skúšky testujú znalosti rôznych typov a plánov poistenia. Po dokončení testu dostanete poistnú licenciu.

3

Získajte skúsenosti ako poisťovací agent. Noví poisťovací agenti nie sú oprávnení otvoriť svoju vlastnú agentúru. Budete potrebovať päť alebo viacročné skúsenosti. Preto môžete získať zamestnanie ako zamestnanec poisťovacej spoločnosti alebo sa stať nezávislým dodávateľom, aby ste dostali príležitosť pracovať z domu podľa vlastného rozvrhu.

4

Získajte licenciu na podnikové poistenie. To sa musí urobiť po tom, ako získate právo na otvorenie vlastnej poisťovacej spoločnosti. Licencia vám umožní predávať poistné produkty pod obchodnou značkou vašej spoločnosti.

5

Požiadajte banku o podnikateľský úver. Otvorenie poisťovacej spoločnosti bohužiaľ nie je lacná činnosť. To by mohlo stáť 100 000 dolárov alebo viac. Na získanie tejto sumy budete potrebovať vynikajúcu úverovú históriu, rozsiahle skúsenosti a dobre navrhnutý obchodný plán.

6

Získajte povolenie. Existujú rôzne spôsoby, ako otvoriť svoju vlastnú poisťovňu. Môžete sa pripojiť k jednej z licencií a pracovať ako nezávislý agent známych poisťovacích spoločností. Niektoré franšízy ponúkajú súkromné ​​financovanie.

7

Ak sa nechcete stať súčasťou franšízy, otvorte súkromnú spoločnosť. Musíte nadviazať vzťahy s poisťovacími maklérmi a finančnými spoločnosťami, ktoré vám poskytnú poistné produkty.

8

Vyberte si miesto. Po získaní obchodnej pôžičky je čas vybrať si umiestnenie agentúry. Vyberte si miesto a prenajmite si izbu, ktorá sa nachádza v rušnej časti mesta.

Odporúčaná