obchodné

Ako zorganizovať váš hosting

Ako zorganizovať váš hosting

Video: Badshah और Neha ने 'She Move It Like' पे दिखाए अपने Killer Moves! | Indian Idol Season 10 2024, Júl

Video: Badshah और Neha ने 'She Move It Like' पे दिखाए अपने Killer Moves! | Indian Idol Season 10 2024, Júl
Anonim

Každý, kto sa rozhodne začať vytvárať svoj vlastný hosting, by mal pochopiť, že po jeho založení nebude schopný dosiahnuť zisk. Naopak, buďte trpezliví, financí a ovládajte angličtinu. To všetko je potrebné na preštudovanie dokumentácie pre ovládacie panely.

Image

Budete potrebovať

  • - počítač s prístupom na internet;

  • - vhodný panel na hosťovanie;

  • - personál.

Návod na použitie

1

Naučte sa všetky vlastnosti každého z vhodných panelov na vytvorenie hostingu. Potom prejdite na najjednoduchší krok - získanie servera s predinštalovaným panelom. Samotná úloha však nie je taká jednoduchá. Naopak, táto fáza je najdôležitejšia. Vďaka správnemu výberu servera a lokality pre to môžete pochopiť, že pri vytváraní hostingu majú ovládacie panely vlastné obmedzenia.

2

Rozhodnite sa, koľko času ste ochotní venovať hosteniu. Klienti prichádzajú deň čo deň a požadujú podporu 24 hodín denne a počas celého týždňa, prostredníctvom ICQ, telefónov a pošty. Ste pripravení zostať hore, nahradiť manažérov a podporu? Organizácia podpory je veľmi dôležitým kľúčovým aspektom pre spustenie celého hostingu, pretože to nie je len miesto na serveri, ale aj informačná služba. A samozrejme odpovedzte na svoju otázku, či môžete svojim zákazníkom poskytnúť všetku potrebnú podporu.

3

Zamyslite sa nad tým, ako dobre poznáte softvér a hardvér. Je veľmi dôležité poznať softvér používaný na organizovanie hostingu pre klientske stránky. Napríklad webový server IIS v MS Windows vyžaduje nielen inštaláciu, ale aj správnu konfiguráciu, ktorú nájdete v knihách o práci s Windows a IIS. Mali by ste si byť vedomí slabých miest, schopností systému a vždy zabezpečiť, aby boli nainštalované najnovšie aktualizácie.

4

Uistite sa, že máte počiatočný kapitál na vývoj hostingu. Mnoho rôznych vecí si bude vyžadovať vážne finančné investície už v počiatočnej fáze rozvoja hostingu.

5

Rozhodnite sa, či si na začiatku činnosti zamestnáte zamestnancov, alebo či podporíte samotné hosťovanie. Samota je dobrou voľbou z finančného hľadiska, vyžaduje si to však značné časové náklady. Prítomnosť zamestnancov však pomôže rýchlo vyriešiť organizačné aj technické problémy.

Ako si vytvoriť svoj vlastný hosting

Odporúčaná