Druhy činností

Ako usporiadať strelnicu

Ako usporiadať strelnicu

Video: Strelnica Smart - interiérová strelnica v centre Košíc 2024, Júl

Video: Strelnica Smart - interiérová strelnica v centre Košíc 2024, Júl
Anonim

Strelnice sú rozdelené do dvoch kategórií: profesionálna zábava. Prví vlakoví dôstojníci policajných a bezpečnostných organizácií, ale otvorenie streleckej galérie si bude vyžadovať nielen vysoké náklady, ale aj udeľovanie licencií. Zábavné strelnice si budú vyžadovať podstatne menej investícií do síl a prostriedkov, ale bude sa o ne žiadať.

Image

Budete potrebovať

  • - registračné dokumenty;

  • - priestory;

  • - oprava a vybavenie;

  • - zamestnanci;

  • - reklama.

Návod na použitie

1

Ak chcete otvoriť akékoľvek podnikanie, musíte vypracovať dokumenty v súlade so zákonom. Môžete sa stať samostatným podnikateľom alebo založením spoločnosti s ručením obmedzeným.

2

Ďalej musíte nájsť miestnosť pre streleckú galériu. Je lepšie, ak je v zábavnom komplexe, športovom klube alebo rekreačnom stredisku.

3

Streleckú galériu si môžete vytvoriť v samostatnej miestnosti alebo si nainštalovať strelecký pavilón alebo stan priamo v hale budovy. V každom prípade by strelecká galéria mala mať vhodné okolie a atraktívne označenie.

4

Do interiéru strelnice nie je potrebné investovať. Dokonca aj tehlové steny to dokážu. Hlavnou vecou je, že priestory strelnice by mali byť vo vnútri vybavené kolektorom guľôčok, aby nedošlo k odrazu. Môže sa kúpiť alebo vyrobiť pomocou vašich vlastných prostriedkov (napríklad z plachtoviny alebo akejkoľvek zmäkčovacej vložky).

5

Vrcholom strelnice je získavanie zbraní. Môže ísť o vzduchovky, pušky, pištole a tiež luky a kuše. Dobrou možnosťou je interaktívny strelecký rozsah s multimediálnymi nástrojmi na snímanie.

6

Budete tiež potrebovať ciele. Môžu byť pohyblivé a statické. Najbežnejšie papierové terče je možné objednať v tlačiarni. Na zníženie nákladov môžu byť na terč použité akékoľvek improvizované prostriedky: sviečky, hliníkové plechovky, vojaci a iné hračky. Pohyblivé ciele budú stáť oveľa viac, ale budú pre zákazníkov oveľa atraktívnejšie.

7

Na servis streleckej galérie bude stačiť iba jedna osoba, môžete sa stať sami sebou. Ak nemáte túžbu alebo čas, musíte pamätať na to, že váš jediný zamestnanec by mal byť nielen čestný a zodpovedný, ale tiež spoločenský a kompetentný.

Užitočné rady

Že klienti neustále chodili do streleckej galérie, je potrebné ju inzerovať. Je najvýhodnejšie organizovať rôzne propagačné akcie, lotérie, turnaje. Získanie ceny vždy podnecuje vzrušenie zákazníka.

Odporúčaná