management

Ako usporiadať časopis

Ako usporiadať časopis

Video: Ste doma? Májové vydanie časopisu Môj dom vám pomôže to zvládnuť 2024, Júl

Video: Ste doma? Májové vydanie časopisu Môj dom vám pomôže to zvládnuť 2024, Júl
Anonim

Organizácia časopisu, podobne ako akýkoľvek iný typ podnikateľskej činnosti, zaväzuje osobu zodpovednú za správu mesta alebo celého štátu. Okrem mnohých štandardných právnych problémov budete musieť preukázať svoje organizačné a tvorivé schopnosti a schopnosti.

Image

Budete potrebovať

Umelci, sadzači, redaktori a trocha šťastia

Návod na použitie

1

Pochopiť účtovníctvo. Predtým, ako sa dostaneme k „hlavnému smeru“, je potrebné vyriešiť všetky problémy s daňovým inšpektorátom a vládnymi agentúrami. V závislosti od rozsahu distribúcie časopisu budete potrebovať inú sadu odkazov a dokumentov. V každom prípade začnite registráciou samostatného podnikateľa alebo spoločnosti LLC, prvou možnosťou by bolo trochu ľahšie vypracovať, ale to nie je vždy možné pre vybraný typ činnosti.

Image

2

Choďte do mestskej správy. Tu musíte získať povolenie na vydanie časopisu. Pokúste sa z vlády okamžite stať spojenca a partnera, nie nepriateľa. Napríklad vo svojom časopise ponúknite bezplatnú reklamu vládnym agentúram (ako je napríklad burza práce) alebo pokryjte dôležité témy z pohľadu administratívy. Ak majú vyšší úradníci záujem o vydanie vášho časopisu, verte mi, určite to vyjde.

3

Nájdite sponzorov. Nemôžete okamžite začať žiť na úkor inzerentov. Približne šesť mesiacov zvýšite svoju dôveryhodnosť a popularitu. Až do tohto okamihu by niekto mal mať redakčnú kanceláriu a platiť za tlač a distribúciu časopisu. Ak nemáte také peniaze, mali by ste hľadať ľudí, ktorí by mali o spoluprácu záujem. Môžu to byť už spomínané veľké nákupné centrá, obchodné domy alebo úradníci.

4

Vyzdvihnite zamestnancov. Tí ľudia, ktorí budú pracovať vo vašej redakčnej kancelárii, určia tvár vášho časopisu. Kompetentne zaobstarajte výber návrhárov layoutov, dizajnérov a novinárov. Spočiatku môžete využívať služby nezávislých pracovníkov, výber kvalitného a spoľahlivého personálu. Uvedomte si však, že keď nájdete dobrého novinára alebo umelca, musíte mu ponúknuť prácu na plný úväzok čo najskôr, ako tak urobia vaši konkurenti.

Image

5

Budujte vzťahy s mestskými tlačiarňami. Hlavným nákladom časopisu je spravidla tlač. Vysoko kvalitný lak, drahý papier, veľké množstvo strán - to všetko má obrovskú cenu a vašou úlohou je čo najviac zredukovať. Pokúste sa ponúknuť tlačiarni najprestížnejšie miesto vo vašom časopise pre tlač reklamy, podpíšte dlhodobú zmluvu o využívaní služieb za pevnú cenu. V tomto prípade budú mať istotu v stálosť klienta a vy - v nemennosť nízkej ceny.

Kontrola hotovostnej disciplíny daňovými úradmi v roku 2017

Odporúčaná