obchodné

Ako otvoriť domácu personálnu agentúru

Ako otvoriť domácu personálnu agentúru
Anonim

Pestúnky a domácnosti, domácnosti a zdravotné sestry, kuchári a záhradníci - všetci títo odborníci sú na trhu práce veľmi žiadaní. Ak uvažujete o svojom podnikaní, pokúste sa využiť túto situáciu. Otvorte domácu personálnu agentúru. Ak dáte dohodu na pravú mieru, poskytne vám stabilný príjem.

Image

Budete potrebovať

  • - postavenie samostatného podnikateľa alebo registrovanej právnickej osoby;

  • - peniaze na rozvoj podnikania.

Návod na použitie

1

Preskúmajte trh. Zistite, koľko podobných agentúr už vo vašom meste funguje. Navštívte ich anonymne pod zámienkou zákazníka. Keď sa budete cítiť „na druhej strane barikád“, pochopíte, ktorým chybám by ste sa mali v budúcnosti vyhnúť a aké techniky môžete použiť. Pokúste sa hovoriť so zamestnancami, niekedy z takýchto neformálnych rozhovorov môžete získať veľa cenných informácií.

2

Získajte licenciu na prácu. Môže sa vydať jednotlivcovi, ako aj právnickej osobe.

3

Nájdite kancelársky priestor. Je žiaduce, aby sa nachádzal na frekventovanej ulici alebo mal pohodlný prístup pre autá. Samostatný vchod je voliteľný, môžete si otvoriť agentúru v obchodnom centre, inštitúte alebo v inej vhodnej budove. Je vhodné, aby pri vstupe neexistoval rigidný prístupový systém, pretože vaši budúci zákazníci to nemusia mať radi.

4

Vybavte miesta pre dispečerov, ktorí budú prijímať hovory. Budete potrebovať telefón s viacerými linkami - nič neobťažuje zákazníkov, ako je obsadené číslo. Vybavte recepciu pohodlným nábytkom, pripravte konferenčnú miestnosť pre kandidátov a miestnosť pre prijímanie klientov.

5

Zvážte systém overovania kandidátov. Čím viac záruk zákazník dostane, tým vyššia je reputácia vašej agentúry. Môžete najímať špecialistov alebo s nimi pracovať na základe zmluvných dohôd.

6

Navrhnite systém pohovorov a napíšte interné pokyny pre zamestnancov. Najprv budete musieť viesť pohovory a stretnutia s klientmi sami, ale s rozšírením záležitosti by sa tieto funkcie mali preniesť na manažérov.

7

Nájom zamestnancov. Budete potrebovať dvoch manažérov zmeny, manažéra zákazníckeho servisu, bezpečnostných špecialistov, účtovníka a upratovačku. V priebehu času je možné personál rozšíriť.

8

Vytvorte si svoj vlastný web. Aktívne propagujte svoje služby na miestnych fórach, distribuujte letáky v luxusných domoch a obchodných centrách. Zvážte program výmenných služieb - týmto spôsobom si môžete poskytnúť bezplatnú podporu reklamy.

Užitočné rady

Pri výbere uchádzačov o zamestnanie sa obráťte na miestne centrum zamestnanosti. Budete mať možnosť uzavrieť dohodu ako zamestnávateľ a zabezpečiť stály tok ľudí, ktorí sa zaujímajú o vašu prácu.

Odporúčaná