ostatné

Ako otvoriť lekáreň v dedine

Ako otvoriť lekáreň v dedine

Video: Čo musíte a čo nie, keď vaše auto zastaví polícia? Kedy vám môže zobrať papiere? 2024, Júl

Video: Čo musíte a čo nie, keď vaše auto zastaví polícia? Kedy vám môže zobrať papiere? 2024, Júl
Anonim

Vo vidieckych oblastiach poskytujú obyvateľstvo najmä lekárne v centrálnom okrese s liekmi a liekmi. Ak neexistujú konkurenti, ceny liekov v týchto lekárňach sú často vyššie ako v meste. Pretože je vždy potrebná lekárska pomoc ľuďom, môžete ísť do farmaceutického priemyslu otvorením lekárne v pomerne veľkej vidieckej dedine.

Image

Návod na použitie

1

Preskúmajte farmaceutické regulačné dokumenty. To sa musí urobiť. Premyslite všetky podrobnosti o organizácii lekárne. Vytvorte podnikateľský plán. Vypočítajte možné objemy predaja liekov, náklady na dodanie, vypočítajte dobu návratnosti investícií a zistite, ktorá organizácia vydáva licencie na farmaceutické činnosti. V tejto organizácii nájdete zoznam potrebných požiadaviek a dokumentov na získanie licencie. Nezabúdajte, že ak nemáte lekárske alebo farmaceutické vzdelanie, na získanie preukazu si musíte najať farmaceuta alebo lekárnika so zdravotným zázemím a pracovnými skúsenosťami.

2

Zaregistrujte sa ako samostatný podnikateľ, ak máte lekárske vzdelanie. Ak sa chcete zaregistrovať, kontaktujte daňový úrad v mieste svojho bydliska. Ak nemáte lekárske vzdelanie, zaregistrujte sa ako LLC, najmite lekárnika alebo farmaceuta s lekárskym vzdelaním. Špecialista by mal mať aj osobnú lekársku knihu.

3

Nájdite vhodnú izbu. Uzatvorte prenájom s majiteľom priestorov. Vykonajte opravy, vybavte priestory v súlade s hygienickými požiadavkami a normami požiarnej bezpečnosti, zakúpte a nainštalujte stojany na skladovanie liekov. Odošlite svoju žiadosť o licenciu príslušnej organizácii. Licenčná organizácia pred vydaním licencie skontroluje, či vaše priestory spĺňajú požadované normy. Po získaní licencie koordinujte potrebný balík dokumentov s hasičmi a SES, predstavitelia týchto organizácií prídu tiež skontrolovať vaše priestory. Po získaní potrebných povolení začnite aktivitu.

Federálny zákon Ruskej federácie z 27. júla 2010 N 192-ФЗ „o zmene a doplnení niektorých legislatívnych aktov Ruskej federácie v súvislosti so zvýšením dostupnosti liekov pre obyvateľov vidieckych osád“

Odporúčaná