Druhy činností

Ako otvoriť pletenie štúdio

Ako otvoriť pletenie štúdio

Video: How to CLEAN PS4 and FIX PS4 LOUD FAN! (EASY METHOD)(2019) 2024, Júl

Video: How to CLEAN PS4 and FIX PS4 LOUD FAN! (EASY METHOD)(2019) 2024, Júl
Anonim

Trh s úpletom a úpletom je dnes na prvý pohľad veľmi nasýtený. Je však dosť ťažké vybrať skutočne kvalitnú vec exkluzívneho dizajnu. Pletací ateliér môže náročným zákazníkom ponúknuť celý rad služieb, vďaka ktorým dostanú vynikajúce veci podľa svojich individuálnych prianí.

Image

Budete potrebovať

  • - priestory;

  • - peniaze;

  • - vybavenie;

  • - personál;

  • - materiály

Návod na použitie

1

Vyberte si pracovisko. Malo by zahŕňať dielne, technické jednotky, šatňu a halu na prijímanie návštevníkov. Odporúča sa tiež zorganizovať výstavnú plochu, kde zákazníci uvidia možnosti hotových modelov, prezerajú si katalógy so vzorkami a preskúmajú priadzu.

2

Zaregistrujte sa ako samostatný podnikateľ alebo vytvorte právnickú osobu. Vyberte si ten najlepší daňový formulár. Rozhodnite o potrebných administratívnych záležitostiach: získajte povolenie najmä od hasičského zboru a informácie o svojej organizácii odovzdajte aj penzijnému fondu.

3

Kúpiť nábytok a vybavenie. V prvom rade budete potrebovať nábytok pre prácu aj pre prijímanie návštevníkov. Okrem toho už v počiatočnej fáze práce je potrebný kanvica, navíjač, intarzia a zariadenie na zmenu farby. Nezabudnite na spotrebný materiál spojený s ručne vyrobenými predmetmi.

4

Získajte pletací stroj. V súčasnosti je výber profesionálneho vybavenia dostatočne široký, takže sa spoliehajte nielen na svoj rozpočet, ale aj na funkčnosť. Ak plánujete vydávať veci vo veľkých množstvách, odporúča sa kúpiť si počítačom riadené auto. Takéto zariadenie je pomerne drahé, ale pomôže vám vytvoriť stovky variantov vzorov a dosiahnuť vysokú rýchlosť. Tradičný model s punčovými kartami vám však umožní kombinovať mnoho populárnych vzorov a metód tkania nití.

5

Nájom zamestnancov. Remeselníci, ktorí pracujú pre vás, by mali mať zručnosti manuálneho aj strojového pletenia, pretože požiadavky zákazníkov môžu byť najviac nepredvídateľné. Okrem toho potrebujú na prácu základné zručnosti pri rezaní a šití. Pokúste sa zlepšiť zručnosti pracovníkov: musia rozumieť výšivke, dizajnu modelov, novým spôsobom pletenia.

6

Nastavte zásoby priadze a spotrebného materiálu. Vaši potenciálni zákazníci sami vždy nebudú schopní kúpiť všetko, čo potrebujete pre vybratý model. Ponúkajte priadze rôznej kvality - od lacných syntetických po elitné. To vám umožní získať ďalší zisk pre vaše štúdio.

Odporúčaná