Druhy činností

Ako otvoriť biliardový klub

Ako otvoriť biliardový klub

Video: Motu Patlu 2019 | Cartoon in Hindi| Motu Ki Biliards |3D Animated Cartoon for Kids 2024, Júl

Video: Motu Patlu 2019 | Cartoon in Hindi| Motu Ki Biliards |3D Animated Cartoon for Kids 2024, Júl
Anonim

Biliardový klub je ziskové a sľubné podnikanie, ale vyžaduje si pevný počiatočný kapitál. S potrebnými finančnými zdrojmi sa môžete spoľahnúť na to, že o rok alebo dva vám prinesie príjem. Najprv však musíte vypracovať podnikateľský plán a premyslieť všetky podrobnosti.

Image

Budete potrebovať

  • - režisér;

  • - účtovník;

  • - manažéri - manažéri zmeny;

  • - barmani;

  • - čašníci;

  • - značky;

  • - čistiace prostriedky;

  • - príslušníci bezpečnosti.

Návod na použitie

1

Musíte začať s registráciou právnickej osoby. Po prijatí potrebných dokumentov môžete prejsť na ďalší krok.

2

Rozhodnite o koncepcii klubu. Spravidla existujú tri hlavné typy biliardových klubov. Jedná sa o obchodné zariadenia pre masy, kde je biliard prostriedkom na trávenie voľného času, športové kluby, do ktorých prichádzajú profesionálni hráči, a elitné kluby, v ktorých sa zákazníkom okrem hrania biliardu poskytujú aj exkluzívne služby.

3

Priestory klubu musia byť minimálne 400 metrov štvorcových. Najviac budú obsadené biliardové stoly. Musia byť usporiadané tak, aby nebránili pohybom návštevníkov. Očakávajte, že každá tabuľka bude zaberať asi 40 metrov štvorcových.

4

Okrem biliardových stolov budete potrebovať aj stoly pre návštevníkov, ktorí si chcú objednať jedlo, bar, pohovky a kreslá určené pre oddych hráčov. Je potrebné vziať si určitú izbu pod kuchyňu a bar.

5

Najobľúbenejšie a najobľúbenejšie hry v biliardových kluboch sú bazén a ruská pyramída. V jednotlivých kluboch sú stoly pre biliard a delo.

6

Pokiaľ ide o veľkosť stolov, v prípade ruskej pyramídy by mali byť aspoň 10 stôp, pri bazéne - najmenej 8. Stoly menšej veľkosti nie sú vhodné na hranie.

7

Počet tabuliek závisí od koncepcie klubu. Pre komerčnú inštitúciu bude optimálny pomer 50:50, v športovom klube je lepšie inštalovať viac stolov pre ruskú pyramídu, približne 40:60, a v elitnom klube musia byť ruské stoly väčšinou. Klienti elitných klubov preferujú ruskú pyramídu.

8

Dôležitú úlohu pri práci biliardového klubu hrá značka - vedúci klubu, ktorý slúži zákazníkom a je zodpovedný za opravu zariadenia. Značkovač musí dokonale poznať všetky pravidlá hry a riešiť konflikty medzi hráčmi. Neprofesionálny marker môže spôsobiť veľké škody na reputácii klubu.

9

Niektoré biliardové kluby sú otvorené 24 hodín denne. Väčšina z nich je však otvorená od 12:00 do 6:00. Toto je najlepšia voľba. Obsadenosť závisí od denného času. Sto percent nakladania sa deje vo večerných hodinách. Zvyšok času, od 50 do 80% tabuliek, je prázdnych. V tejto súvislosti mnoho klubov stanovuje tarifný plán - minimálny, priemerný a maximálny. Minimálna tarifa je platná pri najnižších obsadených hodinách (od 3 do 6 ráno), priemer - počas dňa a po 19:00 je nastavená maximálna tarifa.

10

Kuchyňa pravidelného klubu zvyčajne zahŕňa mäso, šaláty, liehoviny, džúsy, vodu, čaj a kávu. Ponuka elitných zariadení sa vyznačuje kvalitnými jedlami.

11

Nový biliardový klub potrebuje reklamu. Môže ísť o reklamu na internete, v tlačených médiách atď. Pri správnej reklamnej kampani dosiahne účasť klubu svoju maximálnu úroveň do troch mesiacov.

12

Suma potrebná na otvorenie biliardového klubu sa pohybuje od 1, 5 milióna rubľov do 7-8 miliónov.

Venujte pozornosť

Povolenie dokumentácie na otvorenie biliardového klubu sa nelíši od dokumentácie na otvorenie baru, kaviarne alebo reštaurácie.

Biliardové tabuľky nevyžadujú licenciu.

ako otvoriť svoju biliardovú miestnosť

Odporúčaná