Druhy činností

Ako otvoriť parfémové oddelenie

Ako otvoriť parfémové oddelenie

Video: The Path Less Paved | SHIMANO 2024, Jún

Video: The Path Less Paved | SHIMANO 2024, Jún
Anonim

Aj v časoch krízy chcú ženy vyzerať krásne a dobre cítiť. Predaj parfumov a kozmetiky sa preto považuje za jeden z najstabilnejších druhov podnikania. Hlavnou vecou je vybrať správne miesto pre oddelenie, určiť okruh potenciálnych kupcov a nie šetriť peniaze na školenie obchodného poradcu.

Image

Návod na použitie

1

Zaregistrujte svoju IP - jedná sa o formu právnickej osoby, ktorú vám obchodní poradcovia radia, aby ste si vybrali malý obchod s parfummi. Potom sa zaregistrujte na daňovom úrade.

2

Vyberte si miesto, kde sa bude nachádzať vaše oddelenie. Pamätajte, že kozmetika a parfumy sa často kupujú impulzívne. Preto sa pokúste zostať v priechode obchodného centra alebo v obchode na rušnej ulici. Upozorňujeme, že zástupcovia veľkých parfumových reťazcov sa nenachádzajú v blízkosti.

3

Po rozhodnutí o umiestnení oddelenia uzatvorte nájomnú zmluvu s majiteľom predajných priestorov. Nezabúdajte, že na vykonávanie vašich činností sa bude vyžadovať správanie Rospotrebnadzor a hasičov, preto vopred zavolajte zástupcu týchto oddelení vo vašom predajnom mieste. Na predaj parfumov nemusíte získať licenciu.

4

Rozhodnite sa o okruhu kupujúcich. Špecialisti rozlišujú dva typy zákazníkov - tých, ktorí nakupujú lacnejší tovar a milovníkov luxusných značiek. Ak vlastníte malý maloobchodný priestor, je lepšie sa zamerať na určitý okruh zákazníkov. Dôležité je, aby ste do sortimentu zaradili aktívne propagované a propagované značky.

5

Vždy požadujte certifikáty výrobkov od dodávateľov. Vyhnite sa predaju falzifikátov známym značkám. Kupujúci ich môžu porovnať s pôvodnými a cítiť sa podvedení. V takom prípade prídete o zákazníkov.

6

Nepoškodzujte peniaze za školenie predávajúceho ani najímajte hotového špecialistu. Kupujúci uprednostňujú vidieť pútavého človeka v tejto oblasti za pultom.

7

Ak chcete prilákať a udržať zákazníkov, starajte sa o zľavové karty. Môžete tiež vydať darčekové certifikáty alebo karty, ktoré prilákajú kupujúcich do vášho oddelenia.

Odporúčaná