Druhy činností

Ako otvoriť obchod s nábytkom

Ako otvoriť obchod s nábytkom

Video: Otvorenie novej prevadzky - schvalenie od Hygieny 2024, Jún

Video: Otvorenie novej prevadzky - schvalenie od Hygieny 2024, Jún
Anonim

Predajňa nábytku strednej triedy sa môže stať ziskovým podnikom takmer kdekoľvek v Rusku, pretože trh nie je takýmito obchodmi presýtený. Od tohto podnikania môžete očakávať veľké zisky, ale tiež potrebujete veľké investície: do prenájmu veľkej miestnosti, nákupu prvej dávky tovaru, personálu a získania všetkej potrebnej dokumentácie.

Image

Návod na použitie

1

Je veľmi dôležité, aby obchod s nábytkom mal dostatočne veľkú miestnosť (časť bude ísť pod sklad a časť - priamo pod obchod) s pohodlným parkovaním, v ktorom sa môžu umiestniť dodávkové vozidlá aj autá zákazníkov. Takáto miestnosť by mala byť umiestnená na mieste vhodnom na návštevu - s okolitými cestami, stanicami metra a stanicami pozemnej dopravy. Je vhodné, aby bol opravený a správne naplánovaný, aby kupujúci nestrácali čas hľadaním stoličiek a nechápali, v ktorej miestnosti sa nachádzajú.

2

Na spustenie obchodu s nábytkom budete musieť začať s 2 - 3 predajnými konzultantmi, vodičmi, ktorí sa zaoberajú dodávkou, pokladnou, čističom, účtovníkom a ostrahou. Hlavná „sila“ obchodu spočíva v predajcoch, preto je dôležité vybrať si tých, ktorí majú skúsenosti s predajom nábytku. Ich plat by mal pozostávať z platu a úrokov z predaja.

3

Pri výbere dodávateľov nezabudnite zhromaždiť všetky možné informácie o nich a neponáhľajte sa pri uzatváraní zmlúv. Kto vie, naraz možno ten istý nábytok nájsť lacnejšie? Najlepšie je pracovať s etablovanými dodávateľmi na trhu ako s novými firmami. Sledujte kvalitu dodaného nábytku - ak je nízka, potom za dobrú cenu tento nábytok nebudete predávať a kupujúci ho neodporučia svojim priateľom.

4

Na otvorenie obchodu s nábytkom budete musieť nielen zaregistrovať právnickú osobu, ale tiež získať osvedčenia o požiarnej bezpečnosti pre priestory a SES. Aby ste to neurobili sami, pretože získanie všetkých potrebných dokumentov od podnikateľa, ktorý je už zaneprázdnený, môže trvať veľa času, je lepšie obrátiť sa na špecializované právnické firmy, ktoré môžu pre vás získať potrebný balík dokumentov.

5

Na reklamu bude obchod s nábytkom potrebovať jasné znamenie a informácie o novom obchode v médiách a na internete. Môžete tiež prilákať nových zákazníkov bezplatným doručením, distribúciou katalógov a letákov.

Odporúčaná