obchodné

Ako otvoriť burzu práce

Ako otvoriť burzu práce

Video: Rain Forest Thunder & Rain Sleep Sounds | White Noise 10 Hours 2024, Júl

Video: Rain Forest Thunder & Rain Sleep Sounds | White Noise 10 Hours 2024, Júl
Anonim

Výmena práce sa môže stať výnosným podnikom. Počas obdobia klesajúceho zamestnania vás ľudia navštívia pri hľadaní zamestnania a otvorených voľných pracovných miest. Zamestnávatelia budú tiež potrebovať vašu pomoc pri hľadaní ľudí na obsadenie pracovných miest.

Image

Budete potrebovať

  • - počiatočný rozpočet;

  • - dobrý marketing;

  • - priestory;

  • - uchádzači o zamestnanie.

Návod na použitie

1

Premýšľajte o svojich financiách. Ak potrebujete počiatočný kapitál, obráťte sa na správu malých podnikov. Zatiaľ čo diskutujú o rozhodnutí poskytnúť vám počiatočný kapitál, môžu vás odkázať na iné organizácie, ktoré vám môžu tiež pomôcť.

2

Diskutujte o štruktúre cien (pri hľadaní zamestnancov) so známymi odborníkmi vo vašej oblasti. Môžete tiež analyzovať prácu iných podnikov a agentúr zamestnávania.

3

Skôr, ako začnete podnikať, kontaktujte svoju právnickú kanceláriu okresu a prediskutujte právne otázky, ktoré musia byť na mieste. Napríklad, akú licenciu potrebujete?

4

Rozhodnite sa, kde sa bude nachádzať sídlo vašej spoločnosti. Miesto by malo byť vhodné pre žiadateľov. Náklady samozrejme budete znášať skôr, ako podnikanie začne dosahovať zisk, preto sa snažte rýchlo konať.

5

Kontaktujte miestnu telefónnu spoločnosť. Na podnikanie budete potrebovať vyhradenú telefónnu linku. Môže byť tiež užitočnou hlasovou poštou alebo odkazovačom na prijímanie žiadostí od nových zákazníkov. Poskytnite dostatok času na marketing. Usilujte sa nájsť zamestnancov, ktorí sú vhodní na prácu.

6

Umiestňujte reklamy v novinách aj na internete. To pritiahne ľudí, ktorí hľadajú prácu. Nechajte svojich zamestnancov vyhľadávať zákazníkov aj za osobitný poplatok.

7

Zaregistrujte sa v miestnej obchodnej komore. Pomôže vám to pri propagácii výmeny pracovných miest. Navštívte miestne podniky. Vysvetlite výhody využívania služieb vašej spoločnosti. Organizujte veľtrhy práce a organizujte organizačné stretnutia, ako aj dni otvorených dverí. To všetko pomôže v budúcej prosperite vašej pracovnej výmeny.

Individuálny podnik a jeho vznik.

Odporúčaná