Druhy činností

Ako otvoriť súkromnú detektívnu agentúru

Ako otvoriť súkromnú detektívnu agentúru

Video: Misha Glenny: Hire the hackers! 2024, Júl

Video: Misha Glenny: Hire the hackers! 2024, Júl
Anonim

Ak máte záujem o detektívnu prácu, nie je vôbec potrebné vstúpiť do služieb orgánov pre vnútorné záležitosti. Dnes si môžete otvoriť svoju vlastnú detektívnu agentúru a podnikať samostatne, poskytovať pomoc občanom, ktorí potrebujú služby súkromného detektíva. Organizácia ich podnikania v oblasti súkromného vyšetrovania si však vyžaduje veľa vedomostí a zručností.

Image

Budete potrebovať

- zákon „o súkromných detektívnych a bezpečnostných činnostiach v Ruskej federácii“.

Návod na použitie

1

Zistite, aké typy detektívnych služieb poskytnete svojim klientom. Vyčerpávajúci zoznam činností, ktoré máte právo poskytovať občanom, je uvedený v zákone o súkromných detektívnych a bezpečnostných činnostiach. Najvyhľadávanejším druhom je hľadanie nezvestných osôb.

2

Po zhromaždení súboru dokumentov sa najskôr obráťte na miestny orgán pre vnútorné záležitosti. Vyplňte osobitný formulár a žiadosť o otvorenie agentúry. Pripravte dve fotografie 4x6 cm.

3

K dokumentom priložte fotokópiu pasu, kópie dokladov potvrdzujúcich, že máte osobitné právnické vzdelanie alebo osvedčenie o osobitnom vzdelaní pre prácu ako detektív. Ak máte zdokumentované pracovné skúsenosti vo vyšetrovacích alebo prevádzkových jednotkách najmenej tri roky, nie je potrebné absolvovať ďalšie školenie.

4

Prejdite lekárskou komisiou a priložte k dokumentom osvedčenie o spôsobilosti na detektívne a bezpečnostné činnosti zo zdravotných dôvodov. Budete tiež potrebovať osvedčenia od neuropsychiatrického a narkotického lekárne, ktoré potvrdzujú, že nie ste zaregistrovaní v týchto inštitúciách. K dokumentácii priložte doklad o zaplatení štátnej povinnosti.

5

Na oddelení povoľovania a povoľovania práce orgánu pre vnútorné záležitosti budete tiež musieť poskytnúť informácie o komunikačných prostriedkoch, osobitných a iných technických prostriedkoch, ktoré chcete použiť pri detektívnych činnostiach. Posúďte svoje potreby pre takéto prostriedky vopred a svoje výpočty predložte písomne.

6

Po preskúmaní vašich dokladov vydá polícia licenciu na vykonávanie súkromnej detektívnej práce. Zaregistrujte svoju detektívnu agentúru v daňovom úrade a získajte príslušné typy účtov. Potom máte plné právo začať svoju profesionálnu činnosť.

7

Zvážte umiestnenie agentúry. Vaša pracovná kancelária by mala byť reprezentatívna, pretože dôvera klienta vo vás ako profesionála závisí od prvého dojmu. Je možné, že v čase, keď sa zákaznícka základňa rozširuje, budete potrebovať kvalifikovaných pomocníkov. Pri výbere personálu venujte pozornosť analytickým schopnostiam a skúsenostiam s prácou s ľuďmi.

ako vytvoriť detektívnu agentúru

Odporúčaná