Druhy činností

Ako otvoriť kiosk

Ako otvoriť kiosk

Video: Doge selling tobacco in Tokyo // Shiba Inu 2024, Júl

Video: Doge selling tobacco in Tokyo // Shiba Inu 2024, Júl
Anonim

Kiosk je príkladom malého podniku, ktorý prinesie nízky, ale stabilný príjem. Napriek rozvoju internetu ľudia naďalej čítajú noviny a časopisy, takže toto podnikanie sľubuje, že bude stabilný.

Image

Budete potrebovať

Na otvorenie kiosku budete potrebovať pôdu pre kiosk, samotný kiosk, registráciu firmy a koordináciu so správou, dodávateľmi produktov.

Návod na použitie

1

Kiosk by mal byť umiestnený na „živom“ mieste - blízko metra, autobusových zastávok, obchodov. Dobrým miestom by bolo aj nákupné centrum. Čím väčší je ľudský tok v oblasti kiosku, tým väčší je zisk.

2

Môžete si kúpiť vlastný kiosk a nainštalovať ho na vybrané miesto, alebo si prenajať kiosk. V prvom prípade budete musieť prenajať pôdu od miestnej správy, čo bude dosť dlhý a nákladný proces. Alebo si budete musieť prenajať oblasť v obchodaku. Okrem toho investujete do stánku veľa peňazí. Preto je výhodnejšie prenajať si kiosk, najmä ak sa nachádza na dobrom mieste. Ak vám jeho umiestnenie nevyhovuje, môžete ho preniesť do prenajatej oblasti.

3

Budete potrebovať minimálnu zákonnú registráciu - registráciu ako samostatného podnikateľa. Môžete sa zaregistrovať na daňovom úrade v mieste registrácie. Registračný poplatok je dnes 800 rubľov.

4

S dodávateľmi novín, časopisov a iného tovaru si môžete zariadiť zásoby online. Okrem novín a časopisov bude pre vás výhodné predávať aj ďalšie malé veci: notebooky, perá, obrúsky a ďalšie. To je užitočné najmä vtedy, ak je v okolí málo obchodov.

5

Ak nechcete byť predajcom sami, mali by ste najať dvoch predajcov pracujúcich na zmeny. Od týchto predajcov nie je potrebné vyžadovať osobitné „umenie predaja“, v každom prípade bude zabezpečený určitý tok zákazníkov. Preto môžete vziať predajcov bez skúseností s minimálnou mzdou.

Venujte pozornosť

Vo veku internetu a televízie zostáva stále viac priestoru pre tradičné informácie vo forme čítania novín a časopisov, ale viac mladých ľudí sa zaujíma o nové typy médií, zatiaľ čo staršia generácia číta noviny. Tento aspekt môže byť dôvodom na usporiadanie vlastného podnikania prostredníctvom otvorenia kiosku.

Užitočné rady

Jednou z možných myšlienok malého podnikania v podmienkach nedostatku počiatočného kapitálu môže byť otvorenie malého stánku. Konštrukcia takéhoto kiosku bude relatívne lacná a samotné podnikanie môže vytvoriť stabilný peňažný tok vo vrecku. Napriek tomu, že oblasť reklamy, rovnako ako oblasť predaja, sa stále viac presúva na internet …

Odporúčaná