obchodné

Ako otvoriť obchod s klobásami

Ako otvoriť obchod s klobásami

Video: Otvorenie novej prevadzky - schvalenie od Hygieny 2024, Júl

Video: Otvorenie novej prevadzky - schvalenie od Hygieny 2024, Júl
Anonim

Obchod s potravinami nestráca ziskovosť. Pre podnikateľov sú obzvlášť atraktívne vysoko špecializované obchody a oddelenia, napríklad predaj širokého sortimentu klobás.

Image

Návod na použitie

1

Najskôr si prečítajte, kto sú vaši konkurenti a ako by sa mal sortiment novo otvoreného salámového obchodu líšiť od ich produktu. Identifikujte okruh potenciálnych kupujúcich. Pokúste sa nájsť odpoveď na otázku, prečo od vás produkt kúpia. Za týmto účelom môžete vykonať prieskum medzi obyvateľmi oblasti, kde sa bude nachádzať vaša predajňa, a opýtať sa, aký obchod by chceli vidieť vo svojom okrese, ktoré klobásy im chýbajú, za akú cenu by chceli kúpiť mäsové výrobky.

2

Rozhodnite sa, aký sortiment párkov by mal byť vo vašom obchode. Rôznorodosť tovaru do veľkej miery závisí od toho, či bude obchod ziskový. Ale nekupujte okamžite stovky druhov rôznych klobás, ale začnite malé. Urobte si zoznam 5-6 najobľúbenejších a zakúpených odrôd a predstavte ich v počiatočnej fáze. Potom na základe výsledkov práce v obchode označte najpredávanejšie druhy mäsových výrobkov a zo sortimentu odstráňte nepopulárne odrody.

3

Nezabudnite vypracovať podnikateľský plán podniku. V takom prípade musíte vziať do úvahy všetky nuansy, ktoré môžu súvisieť s nepredvídanými výdavkami. Pri príprave podnikateľského plánu väčšina odborníkov odporúča vynásobiť všetky náklady dvoma a potom určiť, či máte dostatok finančných prostriedkov na otvorenie obchodu.

4

Nájdite vhodnú miestnosť a vybavte ju. Hlavný dôraz kladte na dobré chladiace zariadenie. Mnoho výrobcov párkov ponúka svoje vlastné značkové vybavenie na obchodovanie s mäsovými výrobkami svojej výroby - dôkladne si preštudujte túto príležitosť a umožní vám to výrazne ušetriť.

5

Súčasne so všetkými vyššie uvedenými problémami vyriešite právny problém - ide o registráciu a vykonanie vášho podnikania. Zaregistrujte sa v stave núdze a získajte všetky osvedčenia pre obchod s potravinami.

Odporúčaná