Druhy činností

Ako otvoriť obchod s potravinami

Ako otvoriť obchod s potravinami

Video: Otvorenie novej prevadzky - schvalenie od Hygieny 2024, Júl

Video: Otvorenie novej prevadzky - schvalenie od Hygieny 2024, Júl
Anonim

Vlastný sklad objednaného tovaru je ziskový podnik, ktorý nevyžaduje veľké investície, mnohí si môžu dovoliť otvoriť takýto podnik. Je pravda, že zásady úspešnej činnosti pre vlastníka „provízie“ sú trochu iné ako pre vlastníka predajne pracujúcej s dodávateľmi. Ale tajomstvá remesla sa môžete naučiť postupne, stačí urobiť to, čo umožní otvorenie obchodu s províziami.

Image

Budete potrebovať

  • - miestnosť

  • - osvedčenie o registrácii IP

  • - nábytok (stôl, dve stoličky, stojan na šatňu, zrkadlo)

  • - súprava figurín a vešiakov

  • - osobný počítač s nainštalovaným programom na kontrolu zásob

  • - formulár zmluvy s hlavným zodpovedným, zapečatenou pečaťou

Návod na použitie

1

Dohodnite si s majiteľom lacnej, nájomnej oblasti umiestnenej na prízemí budovy. Budete potrebovať izbu v rozmedzí 50 - 100 metrov štvorcových. Musí sa opraviť, aj keď nie sú kladené vysoké požiadavky na interiér obchodného domu.

2

Rozhodnite sa vopred, ktorý sortiment výrobkov sa bude nachádzať vo vašom obchode. Existuje niekoľko možností, ale najbežnejšie a nákladovo najefektívnejšie sú detské oblečenie a tovar pre deti. Väčšina týchto obchodov sa špecializuje na tento konkrétny profil.

3

Nakúpte obchodné vybavenie, vychádzajúc zo skutočnosti, že v obchode, v ktorom sa predávajú použité predmety, sa nové drahé príslušenstvo vôbec nevyžaduje. Bude to trvať trochu jednoduchý nábytok, a ak hovoríme o šetrnom obchode s oblečením - figuríny a sada vešiakov. Tiež nemôžete obísť bez osobného počítača a špecializovaného softvéru pre účtovníctvo tovaru.

4

Vybaviť potrebné právne formality. Bude potrebné sa zaregistrovať ako samostatný podnikateľ alebo vytvoriť spoločnosť s ručením obmedzeným. Na prácu s ľuďmi, ktorí dávajú veci na implementáciu, budete potrebovať rozvinutú formu zmluvy, ktorá musí byť potvrdená registrovanou pečaťou.

Užitočné rady

Na cieľovú skupinu je potrebné inzerovať reklamný obchod „s okom“ - výrobky pre deti budú zaujímať predovšetkým čitatelia ženských tlačových médií a návštevníci ženských fór.

Sortiment obchodov s oblečením je možné doplniť vďaka spolupráci s veľkými skladmi použitých výrobkov.

Tipy pre kohokoľvek, kto chce vytvoriť svoj obchod Thrift.

Odporúčaná