Druhy činností

Ako otvoriť obchod s elektronikou

Ako otvoriť obchod s elektronikou

Video: TOP her roku 2021, na které se těšíme 2024, Júl

Video: TOP her roku 2021, na které se těšíme 2024, Júl
Anonim

Práca pre seba je vždy výhodnejšia. Najmä ak viete, čo robíte a máte počiatočný kapitál na začatie podnikania. A keď je svet plný stále viac a viac špičkových zariadení, otvorenie obchodu s elektronikou je dobrá investícia do financií.

Image

Návod na použitie

1

Vytvorte podnikateľský plán. Bude to druh programu pre vaše následné akcie a argument pre banku pri čerpaní úveru. Možno však nebudete potrebovať pôžičku, ak sa rozhodnete obchodovať iba s malou elektronikou - telefóny, fotoaparáty a ďalšie. Nízko nákladovou a populárnou možnosťou je aj obchodovanie s províziami s podobným tovarom.

2

Pripravte si všetky potrebné dokumenty na otvorenie obchodu. Zaregistrujte sa na daňovom úrade v mieste otvorenia obchodu. Dostanete osvedčenie o právnickej osobe. Ak to chcete urobiť, musíte sa vopred rozhodnúť s niektorými bodmi: názov spoločnosti, zakladateľov, povolanie, daňový systém, riaditeľ a účtovník. Zaregistrujte sa v zjednotenom registri právnických osôb a získajte DIČ. Zaregistrujte sa na IMNS. V Goskomstat získajte kód KVED. Registrujte sa na sociálne poistenie, dôchodkové a zdravotné fondy. Vytvorte pečať a otvorte účty vyrovnania. Získajte povolenie umiestniť vývesku svojho obchodu. Získajte závery štátneho požiarneho dozoru a Rospotrebnadzor. Registrujte registračné pokladnice. Všetky tieto dokumenty môžete zhromaždiť sami, ale môžete sa obrátiť na právnu kanceláriu.

3

Dôkladne premýšľajte o tom, ako bude váš obchod nazývaný. Správne meno určí jeho príťažlivosť pre potenciálnych kupujúcich. Môžete tiež kontaktovať špecialistov na pomenovávanie. Je žiaduce, aby z názvu bolo zrejmé, že obchodujete s elektronikou alebo jej jednotlivými kategóriami.

4

Vyriešte problém s priestormi pre budúci obchod: prenajmete alebo postavíte? V každom prípade je veľmi dôležitá poloha skladových priestorov v obci, jej veľkosť, usporiadanie a dostupnosť komunikácií. Na začiatok je celkom vhodné prenajaté oddelenie vo veľkom nákupnom centre.

5

Nakúpte potrebné obchodné vybavenie vhodné najmä na umiestnenie elektroniky. Je vhodné, aby všetky malé predmety boli v uzavretých vitrínach. Správne osvetlenie, obliekanie okien a haly v štýle techno sú veľmi dôležité.

6

Rozhodnite sa o dodávateľoch. Obchodujte so spoločnosťami, ktoré majú dobrú povesť. Mali by ste byť spokojní aj s cenami, kvalitou, sortimentom a harmonogramami dodávok.

7

Venujte pozornosť usporiadaniu tovaru vo vnútri obchodu. Využite znalosti psychológie kupujúceho - merchandising.

8

Vyzdvihnite zamestnancov, ktorí sa organicky zmestia do predstavy o vašom obchode a predaných výrobkoch. Predajca musí nielen prijímať peniaze, ale musí byť aj asistentom, konzultantom. To platí najmä v obchode s elektronikou - vaši zamestnanci musia byť kompetentní vo všetkých technických detailoch.

9

Majte prehľad o všetkých najnovších vo svete elektroniky a okamžite ich objednajte do svojho obchodu. Nech si ich každý nemôže dovoliť kúpiť, ale mnohí ho uvidia. Možno sa títo ľudia stanú vašimi stálymi zákazníkmi.

10

Nezabudnite otvoriť internetový obchod vášho obchodu. Kupujúci elektroniky sú pokročilí ľudia, väčšina z nich hľadá predovšetkým produkty v sieti a veľké percento ich kupuje. Nenechajte si ujsť túto príležitosť.

ako otvoriť internetový obchod s elektronikou

Odporúčaná