Druhy činností

Ako otvoriť kancelárske potreby

Ako otvoriť kancelárske potreby

Video: Stojan na spisy a dokumenty - kancelarske potreby 2024, Júl

Video: Stojan na spisy a dokumenty - kancelarske potreby 2024, Júl
Anonim

Otvorenie papiernictva sa dá nazvať jedným z najzaujímavejších a najsľubnejších typov vášho podnikania. Keďže sa tieto výrobky rýchlo konzumujú, stály zákazníci zaistia stabilný obrat. Veľký počet výrobcov vám umožní vytvoriť rozmanitý a zaujímavý sortiment.

Image

Budete potrebovať

  • - počiatočný kapitál;

  • - priestory;

  • - marketingový výskum.

Návod na použitie

1

Po registrácii vlastnej spoločnosti si nájdite vhodnú miestnosť. Trh s kancelárskymi potrebami sa dnes vyznačuje rozsiahlym sortimentom a veľkou rozmanitosťou v každej kategórii výrobkov. Preto veľkosť miestnosti závisí iba od vášho počiatočného kapitálu: aj keď je veľká, môžete ju vždy naplniť rôznymi výrobkami.Odporúča sa vyrábať police s otvoreným prístupom, pretože zákazníci dávajú prednosť prehliadke tovaru, dotýkajú sa ich rukami a až potom sa rozhodnú o kúpe. Majte však na pamäti, že časť produktu sa nevyhnutne zašpiní a zlomí. Dajte na úkor určitého percenta manželstva.

2

Vykonajte prieskum trhu a určte svoje cieľové publikum. Zamerajte sa na umiestnenie obchodu. Napríklad kancelárske oddelenie blízko technickej univerzity by malo mať vo svojom sortimente čo, rúrky, rysovacie prístroje, milimetrový papier. Ak lokalita nemá výslovné zameranie na konkrétnu skupinu zákazníkov, rozdeľte sortiment do jasných kategórií: detský tovar, školská a študentská kancelária, kancelárske potreby atď.

3

Nájdite dodávateľov a vytvorte si s nimi logistický systém. Vždy by ste mali mať k dispozícii najpredávanejšie položky. 70% z obratu bude najbežnejším a lacným kancelárskym tovarom, ktorý sa nelíši v pôvodnom dizajne. Uistite sa, že požadovaný tovar je v požadovanom množstve, pretože položky, ako je papier do tlačiarne alebo poznámkové bloky, sa dajú veľmi rýchlo vypredať.

4

Do sortimentu môžete zaradiť niekoľko exkluzívnych kategórií, napríklad drahé denníky, autorské karty alebo scrapbooking materiály. Obrat týchto výrobkov je omnoho nižší, ale môžete dosiahnuť vyššiu obchodnú maržu. Zákazníci, ktorí do vášho obchodu prichádzajú špeciálne pre exkluzívne produkty, si tiež zakúpia obľúbené produkty.

Venujte pozornosť

Dávajte pozor na kvalitu tovaru a dátum jeho spotreby. Zakúpené jednorazové suché plstené perá alebo okamžite rozbité perá vyzývajú nespokojných kupujúcich, aby o svojich obchodoch vyjadrili negatívny názor všetkým svojim priateľom.

Užitočné rady

Sledujte trendy v animácii dospievajúcich, hudbe a kine. Školáci radi vidia na svojej kancelárii populárnych hrdinov.

ako otvoriť kancelárske potreby

Odporúčaná