obchodné

Ako otvoriť obchod s oblečením pre mužov

Ako otvoriť obchod s oblečením pre mužov

Video: OBCHOD S OBLEČENÍM! - The Sims 4 - GoGo a Lucy #10 2024, Júl

Video: OBCHOD S OBLEČENÍM! - The Sims 4 - GoGo a Lucy #10 2024, Júl
Anonim

Hlavným pravidlom, podľa ktorého sa riadi veľa majiteľov odevov pre mužov, je prilákať zákazníkov s niečím extravagantným a potom im ponúknuť niekoľko viac či menej štandardných výrobkov, ktoré si kúpia, aby tak nechodili do obchodu druhýkrát. Napríklad žlté smokingy na displeji vám umožnia získať veľa zákazníkov, ktorí sa jednoducho pýtajú a opúšťajú obchod, kupujúc nielen neho, ale niekoľko nových košieľ.

Image

Budete potrebovať

  • - priestory v obchodnej štvrti mesta;

  • - dizajnové a konštrukčné prvky vyvinuté odborníkmi v obchode;

  • - súbor vysokokvalitných komerčných zariadení;

  • - obchodné vzťahy s mnohými veľkoobchodnými dodávateľmi odevov;

  • - Niekoľko vyškolených obchodných konzultantov.

Návod na použitie

1

Vyberte umiestnenie obchodu a dobre si predstavte potenciálnych kupcov. Miesto podnikania pre mužov by sa malo samozrejme nachádzať v centre mesta alebo aspoň na ulici v strede ktorejkoľvek konkrétnej oblasti alebo sídliska. Najlepšou reklamou pre pánske odevy bude jej dizajn a vzhľad, a nie reklamy v novinách, preto by sa o váš produkt mali zaujímať tí, ktorí chodia okolo budovy, ktorú ste si vybrali pre svoju spoločnosť.

2

Vytvorte koncepciu dizajnu budúceho obchodu v spolupráci s profesionálnymi dizajnérmi. V prípade pánskeho odevného oblečenia nie je dôležitá honosná konštrukcia vývesnej tabule a obchodné vybavenie, ale najúčinnejšie dodanie tovaru v súlade s triedou výrobkov. Podľa odborníkov sa uprednostňuje drevo - ideálne prostredie pre pánske obleky. V obchode je tiež dôležité vytvoriť mierne jasné, ale mäkké osvetlenie.

3

Premýšľajte nad sortimentom vášho budúceho obchodu, postupom pre prácu s dodávateľmi a inventárom. Predaj prémiového pánskeho oblečenia (obleky, košele, kravaty) nie je silne ovplyvňovaný sezónnosťou, je však lepšie spojiť získanie nových kolekcií so začiatkom a koncom jednej alebo druhej sezóny. Osobitne dôležité je správne vystaviť tovar na obchodnom poschodí - na nájdenie najlepších distribučných schém pre tovar je vhodné prilákať aj profesionálneho obchodníka.

4

Vyberte si čo najskôr starostlivo predajných konzultantov pre svoj budúci obchod, najlepšie organizovaním predbežného školenia. Požiadavky v obchodoch s elitným oblečením by mali byť kategoricky vysoké - predajcovia musia byť nápomocní, zároveň nenápadní a vedieť o produkte absolútne všetko. Uchádzači by mali mať skúsenosti s prácou v obchodoch s odevmi, aj keď niekedy môžu staré návyky zasahovať do práce - bude potrebné viesť pohovor s každým žiadateľom osobitne.

  • Ako otvoriť pánsky oblek
  • pánsky odevný dizajn

Odporúčaná