obchodné

Ako otvoriť obchod s výrobkami pre domáce zvieratá

Ako otvoriť obchod s výrobkami pre domáce zvieratá

Video: havohravo® - Obchod pre psích športovcov 2024, Júl

Video: havohravo® - Obchod pre psích športovcov 2024, Júl
Anonim

Špecialisti označujú predaj tovaru pre zvieratá za sľubný obchod. Takmer všetky segmenty populácie sa môžu zapísať do svojich klientov: dôchodca, ktorý dostane lacné jedlo pre mačku, dievča, ktoré oblieka svojho psa do okúzľujúceho oblečenia, a školák, ktorý nakupoval suché ryby. Obrat v tejto oblasti predstavuje miliardy dolárov. Ale aby podnik generoval príjem, musíte si vybrať správne miesto na otvorenie obchodu, nájsť dobrých dodávateľov a nezabudnúť na licencie a certifikáty.

Image

Návod na použitie

1

Pred registráciou IP alebo LLC vyhodnotte svoju silu - pre začiatočníkov môžete otvoriť malý kiosk. Hlavnou vecou je umiestniť ju na miesta intenzívneho prílivu ľudí, najlepšie na cestu občanov z práce. Dobrý obrat v miestach nachádzajúcich sa v oddeleniach obchodného centra - v blízkosti veľkého obchodu s potravinami. Je tiež užitočné umiestniť zoobusiness do obytnej oblasti, kde je veľa výškových budov.

2

Ďalším krokom je registrácia. Ak uvediete rozsah činnosti, píšte nielen maloobchod, ale aj poskytovanie služieb obyvateľstvu. Umožní vám to v budúcnosti nielen predávať domáce zvieratá, ale napríklad doplniť obchod so salónom starostlivosti o pleť alebo atérom na šitie odevov pre zvieratá.

3

Výpisom zo štátneho registra sa musíte zaregistrovať na daňovom úrade a dôchodkovom fonde. Potom začnite hľadať vhodné miesto na prenájom zverimexu. Ak sa rozhodnete otvoriť predajné miesto so širokým sortimentom vrátane veterinárnych výrobkov a zvierat, budete potrebovať niekoľko ďalších povolení. Na predaj liekov potrebujete licenciu. Nebudete mať možnosť získať to, ak v stave vášho obchodu nie je veterinár. Na predaj zvierat sa vyžadujú veterinárne osvedčenia.

4

Zamyslite sa nad tým, ako môžete prilákať kupujúceho. Niektorí podnikatelia rozdávajú vzorky zadarmo. Iní zabezpečujú bezplatné dodávanie ťažkých krmív alebo balených obalov.

5

Nájdite dodávateľov. To je možné vykonať pomocou internetu. Venujte pozornosť nielen cene tovaru, ale aj možnosti vrátenia toho, čo nebude medzi kupujúcimi žiadané. Ak otvoríte malú predajňu stánkov, budete potrebovať aspoň jedlo, plnivá, doplnky pre starostlivosť o zvieratá - hrebene, hračky, šampóny. Ak bude vaša predajňa vo veľkom meradle, sortiment môže zahŕňať odevy pre zvieratá, akváriá, sporáky, chaty, veterinárne prípravky, vitamíny. Okrem toho nezabudnite, že prítomnosť v obchode zvierat, aspoň škrečkov a morčiat, priťahuje kupujúcich. Okamžite premyslite a pripravte rad produktov, ktoré si u týchto zvierat môžete kúpiť.

6

Nezabudnite na vybavenie obchodu. Pre malý bod, budete potrebovať pár stojanov, vitrína, váhy na predaj krmiva podľa hmotnosti, pokladničné vybavenie. Vo veľkom obchode s domácimi zvieratami zabezpečte vybavenie na chov zvierat, ako aj chladničku na veterinárne výrobky.

Odporúčaná