obchodné

Ako otvoriť obchod v súkromnom dome

Ako otvoriť obchod v súkromnom dome

Video: AKO OTVORIŤ INVESTIČNÝ ÚČET u brokera Lynx - Celý postup krok za krokom 2024, Júl

Video: AKO OTVORIŤ INVESTIČNÝ ÚČET u brokera Lynx - Celý postup krok za krokom 2024, Júl
Anonim

Organizácia vášho podnikania je často omnoho jednoduchšia, ako sa v skutočnosti zdá. Môžete vytvoriť úspešný obchod s minimálnymi investíciami, hlavnou vecou nie je obmedziť vašu fantáziu a využiť všetky dostupné príležitosti. Takže u vás doma môžete otvoriť obchod.

Image

Budete potrebovať

  • - podnikateľský plán;

  • - registračné dokumenty;

  • - obchodné vybavenie;

  • - dodávatelia;

  • - zamestnanci;

  • - reklama.

Návod na použitie

1

Zamyslite sa nad tým, čo by ste chceli robiť. Je vhodné poznať technológiu predaja produktu, ktorý chcete predať. Ak sa váš dom nachádza na federálnej diaľnici, môžete obchodovať takmer s akýmkoľvek typom produktu. Náhradné diely pre autá a darčekové výrobky sa budú dobre predávať. V súkromnom sektore je najlepšie otvoriť obchod so zmiešaným tovarom. Je dobré, ak máte na sklade potraviny aj chemikálie pre domácnosť. Môžete tiež otvoriť obchod so stavebnými materiálmi. Zvlášť výhodné bude predať tovar vlastnej výroby.

2

Ak sa chcete zapojiť do akejkoľvek podnikateľskej činnosti, musíte vypracovať podnikateľský plán. Vypočítajte si náklady na začatie podnikania, vykonajte analýzu trhu, vypočítajte ziskovosť.

3

Zaregistrujte sa ako samostatný podnikateľ. Do piatich kalendárnych dní od dátumu registrácie musíte napísať vyhlásenie o prechode na určitý druh zdanenia, inak sa automaticky stanete platiteľom dane podľa všeobecného systému. Na obchodovanie je najvhodnejší imputovaný systém. Pri platení dane z pripísaného príjmu nepotrebujete pokladňu a účtovnícke služby a budete musieť platiť mesačne do štátnej pokladnice rovnaké sumy, v závislosti od štvorca predajnej oblasti.

4

Na otvorenie obchodu v súkromnom dome je potrebné zabezpečiť pohodlný prístup a prístup k nemu, oddeliť obchodné a skladové priestory od obytného priestoru.

5

V hotovej obchodnej miestnosti umiestnite obchodné vybavenie. Budete potrebovať rôzne stojany, vitríny, pulty. V prípade obchodu s potravinami sa spotrebujte v chladiacom zariadení.

6

Dohodnite sa s dodávateľmi výrobkov.

7

V prípade potreby najmite predajcov, aj keď bude pohodlnejšie pracovať v obchode sami.

8

Postarajte sa o reklamu. Vytvorte znamenie, umiestnite reklamy do miestnych novín, rozdeľte letáky do poštových schránok vašich susedov.

Užitočné rady

Na niektoré činnosti, napríklad na predaj alkoholických nápojov, sa vyžaduje licencia, takže ak je to potrebné, postarajte sa o jej získanie.

otvoriť obchod v blízkosti domu

Odporúčaná