management

Ako otvoriť oddelenie v roku 2017

Ako otvoriť oddelenie v roku 2017

Video: Samsung Galaxy A3 (2017) Teardown Repair Guide - Fixez.com 2024, Júl

Video: Samsung Galaxy A3 (2017) Teardown Repair Guide - Fixez.com 2024, Júl
Anonim

Keďže toto oddelenie nie je nezávislou právnickou osobou, jeho registrácia sa nevyžaduje. Pri vytváraní oddelenia sa však bude musieť vyplniť niekoľko dokumentov.

Image

Budete potrebovať

personálne obsadenie, postavenie na oddelení, popisy práce

Návod na použitie

1

Pri rozširovaní činností podniku alebo pri jeho vytváraní je potrebné otvoriť nové oddelenie. Najprv musíte určiť jeho názov a funkcie, ktoré bude toto oddelenie vykonávať. Tieto funkcie by sa mali podrobne uviesť v „nariadení o ministerstve“. Podrobne opíšte, čo robí ministerstvo, aké povinnosti vykonáva, aké otázky by mu mali byť adresované. Rozhodnite o organizačnej štruktúre katedry.

2

Vymenuje vedúceho oddelenia a podľa potreby jeho zástupcu. Vedúci oddelenia rozhodne, koľko zamestnancov bude potrebovať. Mal by sa opísať opis práce vedúceho, jeho zástupcu a každého zamestnanca a potom sa s každým podpisom zoznámiť pod podpisom. Jedna originálna inštrukcia je uložená v personálnom oddelení, druhá je odovzdaná zamestnancovi.

3

Ďalej by sa mali vykonať zmeny v organizačnej štruktúre podniku a v personálnej tabuľke. Po určení podriadenosti zadajte oddelenie do organizačnej schémy spoločnosti. Ak oddelenie plánuje menšie štrukturálne jednotky, je potrebné ich uviesť aj v organizačnej štruktúre podniku. V zozname zamestnancov uveďte vedúceho oddelenia a pod všetkými ostatnými zamestnancami. Oboznámte vedúceho oddelenia s výpisom z personálneho tabuľky, ktorý bude uvádzať platy všetkých zamestnancov. Každý zamestnanec pozná svoj osobný plat individuálne.

Chcem otvoriť obchod s oblečením pre deti, kde začať?

Odporúčaná