management

Ako organizovať pobočku

Ako organizovať pobočku

Video: Ako zarobiť 795 dolárov za deň: Zarobte si peniaze online ZADARMO, žiadny web, žiadne zručnost... 2024, Júl

Video: Ako zarobiť 795 dolárov za deň: Zarobte si peniaze online ZADARMO, žiadny web, žiadne zručnost... 2024, Júl
Anonim

Vedenie ktorejkoľvek spoločnosti má záujem rozšíriť oblasť podnikania a presťahovať sa na nové trhy. Túžba zvýšiť príjem je prirodzenou túžbou každej spoločnosti. Jedným zo spôsobov, ako dosiahnuť pozitívny výsledok, je nielen zavedenie nových technológií a výrobných metód, ale aj otvorenie pobočiek spoločnosti v rôznych regiónoch.

Image

Návod na použitie

1

Zistite, koľko času a ďalších zdrojov môžete stráviť pri otváraní pobočky. S najväčšou pravdepodobnosťou budete musieť zorganizovať tím špecialistov, ktorí sa budú zaoberať otvorením ďalšej jednotky spoločnosti.

2

Urobte rozhodnutie o vytvorení pobočky a vydajte jej objednávku (objednávku) pre spoločnosť. V akciovej spoločnosti môže takéto rozhodnutie prijať predstavenstvo alebo dozorná rada.

3

Vypracovať a schváliť predpisy týkajúce sa pobočky spoločnosti. Mal by zverejňovať právne postavenie jednotky, jej umiestnenie, zoznam funkcií a zdôrazňovať ďalšie základné otázky.

4

Keďže v súlade s právnymi predpismi by pobočky mali byť uvedené v zakladajúcich dokumentoch právnickej osoby, ktorá ich vytvorila, vykonajte príslušné zmeny v zakladacej listine podniku. Akciová spoločnosť vyžaduje na vykonanie zmien v charte rozhodnutie predstavenstva (dozornej rady).

5

Ak sa vydá príkaz na vytvorenie pobočky a vykonajú sa zmeny v zakladajúcich dokumentoch, požiadajte vedúceho pobočky a jej zamestnancov o prácu, čo dáva vedúcemu právo riešiť personálne otázky.

6

Vystaviť plnomocenstvo adresované vedúcemu pobočky. Tento dokument mu umožní plne vykonávať svoje právomoci, pretože pokyny obsiahnuté v zakladajúcich dokumentoch na to nestačia.

7

Zabezpečuje náklady na organizáciu pobočky vrátane registrácie zmien a doplnení charty; na prenájom priestorov; o nadobudnutí nehnuteľností (kancelárske vybavenie, nábytok, autá atď.); o odmeňovaní vedúceho a zamestnancov pobočky; na otvorenie bežného účtu, získanie licencie, reklamy atď. Celková výška výdavkov na odmeňovanie zamestnancov pobočky bude závisieť od ich počtu, úrovne zručností a množstva práce určeného pracovnými povinnosťami.

Odporúčaná