ostatné

Ako otvoriť strojárenský závod

Obsah:

Ako otvoriť strojárenský závod
Anonim

Otvorenie strojárskeho závodu je neuveriteľne náročnou úlohou z hľadiska financovania aj organizácie. Od rozhodnutia o otvorení dopravníka pred začiatkom práce uplynie najmenej jeden rok.

Image

Kde získať povolenie na výrobu

Prvým krokom k uvedeniu závodu do prevádzky bude uzavretie zmlúv s vybranou automobilkou. V zmluve sa uvedie, ktoré modely sa zostavia, v akom množstve sa dodajú potrebné jednotky, koľko výrobných jednotiek sa plánuje vyrobiť a samozrejme v akom regióne sveta sa budú predávať. Koordinácia všetkých ustanovení zmluvy bude trvať niekoľko mesiacov.

Každý automobilový koncern, ktorý vyrába automobily na každodennú jazdu, sa snaží rozmiestniť výrobu čo najbližšie k regiónom, ktoré prejavia záujem. Takáto spolupráca je už desaťročia globálnym trendom. V Rusku sa teda Opel, Nissan, Renault, Chevrolet a ďalšie známe značky montujú na ďalší predaj v krajine.

Druhým neuveriteľne dôležitým bodom bude výber miesta na spustenie dopravníka. Po prvé, musí spĺňať všetky parametre stanovené v pláne rozvoja. To znamená, že by malo byť možné dodať požadované množstvo elektriny, vody. Po druhé, možnosť prenájmu a výstavby musí byť koordinovaná s miestnymi úradmi a kontrolnými službami, ako sú hasiči, hygienické a epidemiologické stanice, gorgaz atď.

Odporúčaná