obchodné

Ako otvoriť továreň na mydlo

Ako otvoriť továreň na mydlo

Video: How to refill Dettol No-Touch Hand Wash System 2024, Júl

Video: How to refill Dettol No-Touch Hand Wash System 2024, Júl
Anonim

Krásne ručne vyrábané mydlo nie je len príjemnou ozdobou do kúpeľne, ale aj skvelým darčekom. Zaujímavý dizajn, úžasná vôňa, ušľachtilé zloženie: taký výrobok je na trhu veľmi žiadaný. Otvorenie vlastnej továrne na mydlo môže priniesť stabilný príjem a zabezpečiť dynamický rozvoj podnikania.

Image

Budete potrebovať

  • - priestory;

  • - peniaze;

  • - vybavenie;

  • - suroviny;

  • - personál.

Návod na použitie

1

Získajte povolenie na výrobu mydla. Vyriešte administratívne záležitosti s hasičským zborom a hygienicko-epidemiologickou službou.

2

Nájdite miesto na výrobu mydla. Môže sa nachádzať kdekoľvek v meste, takže môžete výrazne ušetriť na nájomnom. Riešiť problémy s odpadovými vodami, kúrením, bezpečnosťou. Miestnosť by mala mať najmenej dve miestnosti: jednu na výrobu mydla, druhú - sklad na „zrenie“ a skladovanie.

3

Kúpte si potrebné vybavenie. Ak sa budete spoliehať na ručne vyrábané mydlo, nebudete potrebovať toľko zariadení: rúra, niekoľko kadí, formy na reflux a chladenie.

4

Nájdite dodávateľov surovín a spotrebného materiálu. Toto budú najdrahšie náklady na vaše podnikanie. Hlavnou úlohou je nájsť výrobcov alebo veľkoobchodníkov s dobrou mydlovou základňou, pretože od nich bude závisieť kvalita všetkých vašich výrobkov. Okrem toho budete musieť kúpiť pomocné prísady, aromatické oleje, ozdobné prísady, farbivá, šperky, obaly.

5

Požičajte si výrobcu mydla. Pokúste sa vybrať zamestnanca, ktorý bude nielen vlastniť výrobné technológie, ale bude tiež vykonávať funkcie tvorcu mydla. Okrem toho budete potrebovať pomocníka pri výrobe mydla a pracovníka v sklade (baliareň).

6

Vytvorte portfólio s výrobcom mydla, ktoré bude zahŕňať lacnejšie predávané možnosti podľa hmotnosti a jednotlivé darčekové jednotky. K dnešnému dňu existuje pôsobivé množstvo formulácií a vonkajších konfigurácií mydla. Pokúste sa zmeniť rozsah každé 3-4 mesiace.

7

Nájdite distribučné kanály pre svoju továrňu na mydlo. Urobte cenovú ponuku pre malé obchody alebo pre distribútorov. Ak to váš rozpočet umožňuje, môžete si otvoriť vlastnú maloobchodnú sieť.

Odporúčaná