obchodné

Ako otvoriť nový podnik

Ako otvoriť nový podnik

Video: Majiteľ 4 luxusných podnikov: Nová prevádzka ťa vyjde aj pol milióna 2024, Júl

Video: Majiteľ 4 luxusných podnikov: Nová prevádzka ťa vyjde aj pol milióna 2024, Júl
Anonim

Otvorenie nového podniku nie je ľahká úloha. Založenie podniku si vyžaduje veľa zručností, vedomostí, organizačných schopností atď., Sprevádzané veľkým počtom povolení a súhlasov vo vládnych inštitúciách. Podnikateľ musí poznať postupnosť krokov.

Image

Návod na použitie

1

Najskôr si vytvorte nápad, ktorý bude položený pri zakladaní vášho podnikania (výroba a predaj produktu, maloobchod, franšíza atď.). Bez ohľadu na zdroj myšlienky (produkty konkurencie, recenzie zákazníkov atď.) Musí „životný cyklus“ výroby produktu prejsť fázami vývoja, implementácie a implementácie tohto produktu na trhu.

2

Upozorňujeme, že pre úspešnú implementáciu myšlienky musí byť navrhovaný produkt moderný, v dopyte (tu je povolená možnosť - obnova starého). Vo vzťahu k rozvoju trhu musí nevyhnutne dôjsť k dynamickému zvyšovaniu a rozširovaniu dopytu a ľahkej úprave produktu alebo služby.

3

Vyberte právnu formu podniku v súlade s platnými právnymi predpismi (LLC, OJSC, ZAO atď.), Od ktorých závisia práva a povinnosti nového podniku, vnútorné postupy a vonkajšie vzťahy.

4

Teraz zaregistrujte podnik. Vyžaduje si to právnu adresu. Skvelé, ak vlastníte nebytové priestory. Prenajaté priestory môžete poskytnúť ako zákonnú adresu.

5

Poskytnite súbor dokumentov: vyhlásenie, protokol o rozhodnutí o vytvorení právnickej osoby, zakladajúce dokumenty právnickej osoby, výpis z registra a dokument potvrdzujúci zaplatenie poplatku. Priložte tiež informácie o generálnom riaditeľovi, hlavnom účtovníkovi, pomere akcií spoluzakladateľov a veľkosti základného imania.

6

Otvorte bankový účet, pomocou ktorého sa budú vykonávať rôzne hotovostné transakcie. V čase otvorenia musia byť prostriedky pripísané na bežný účet najmenej 50% zo základného imania. Nezabudnite o otvorení účtu informovať daňové úrady, Dôchodkový fond Ruskej federácie a Fond sociálneho poistenia.

7

Potom pomocou vlastných zdrojov zorganizujte výrobu (nákup vybavenia, surovín, materiálov atď.) Alebo hľadajte investície do svojho podnikania. Vytvorte zamestnancov. Veľa šťastia s vašou firmou!

Odporúčaná