obchodné

Ako otvoriť vzdelávacie centrum

Ako otvoriť vzdelávacie centrum

Video: Vzdelávacie centrum Zaježová -- miesto, kde človek vníma srdcom 2024, Júl

Video: Vzdelávacie centrum Zaježová -- miesto, kde človek vníma srdcom 2024, Júl
Anonim

V súčasnosti sa dopyt po vzdelávacích kurzoch a programoch výrazne zvýšil. Preto sa vzdelávacie podnikanie vyplatí veľmi rýchlo - za pouhých 1-1, 5 roka budete môcť získať stabilné zisky.

Image

Návod na použitie

1

Je potrebné začať s vytváraním vzdelávacieho centra, aby sa rozvíjal váš vlastný koncept, t. určiť zameranie kurzov, ktoré sa tam budú konať. Môže to byť stredisko s odbornými školeniami (účtovníctvo, dane, investície), školiace stredisko, ktoré vyučuje akékoľvek pôvodné kurzy, napríklad Feng Shui.

2

Potom musí byť vzdelávacie centrum zaregistrované ako mimovládna vzdelávacia inštitúcia, uviesť druh svojej činnosti, napríklad poskytovanie vzdelávacích služieb, zvoliť daňový systém. Najziskovejšou v tomto prípade bude „zjednodušená žena“ so sadzbou 6% z prijatého príjmu.

3

Ďalej musíte vybrať zamestnancov. Na začiatok bude stačiť 1-2 učiteľov. Venujte však pozornosť ich gramotnosti a odbornému vzdelávaniu, pretože úspech vášho podnikania bude závisieť od ich práce. Centrum bude okrem toho vyžadovať 2 - 3 konzultantov, sekretárku a účtovníka.

4

Pokiaľ ide o priestory, pre triedy budete potrebovať plochu najmenej 200 metrov štvorcových. Možno si ju prenajať od akejkoľvek vzdelávacej inštitúcie (univerzity alebo vysokej školy). Prenájom izby zdarma bude stáť viac. Ale potom môžete okamžite zorganizovať recepciu, počítačovú triedu a 2-3 učebne pre triedy.

5

Na otvorenie vzdelávacieho centra potrebujete sadu zariadení. Malo by obsahovať 10 - 12 počítačov, stolov, stoličiek, kancelárskeho vybavenia (tlačiareň, kopírka, fax), skrinky, učebnice a spotrebný materiál.

6

Pamätajte, že vzdelávacie aktivity podliehajú licenciám. Ak ju chcete získať, musíte sa obrátiť na školské oddelenie vo vašej oblasti a poskytnúť informácie o počte a úrovni vzdelania učiteľov, priestorov, technického vybavenia atď. Posúdenie žiadosti môže trvať približne 1 mesiac.

ako vytvoriť školiace stredisko

Odporúčaná