obchodné

Ako otvoriť dielňu na obuv

Ako otvoriť dielňu na obuv

Video: PARKSIDE Pánska kožená bezpečnostná obuv S3 2024, Júl

Video: PARKSIDE Pánska kožená bezpečnostná obuv S3 2024, Júl
Anonim

Dielňa obuvi v našej dobe je celkom ziskovou záležitosťou. Podpätky sú umyté a rozbité, švy sa rozchádzajú, spony a zapínadlá každú chvíľu zlyhávajú na dámskych sandáloch, topánkach, čižmách a na pánskych topánkach, teniskách a prútiach. A z rôznych dôvodov mnohí ľudia neponáhľajú, aby si kúpili nové topánky, ale aby ju opravili, odneste ju pánovi. Ako a kde otvoriť obchod s obuvou, aby ste dosiahli dobrý príjem?

Image

Návod na použitie

1

Najprv musíte určiť, koľko potrebujete pre počiatočný kapitál. Za týmto účelom zistite ceny materiálov a zariadení na opravu obuvi. Skontrolujte náklady na prenájom alebo kúpu miestnosti pre dielňu. Ďalšiu tretinu sumy, ktorá bola prijatá, uveďte do odhadu na nepredvídané výdavky.

2

Je dôležité zvoliť miesto, kde bude dielňa umiestnená. Ideálne je nájsť malú izbu v blízkosti obytných komplexov, ale zároveň s vysokou premávkou. Takže priťahujete dva prúdy zákazníkov. Prvý - obyvatelia výškových budov, druhý - okoloidúci, ktorí potrebovali naliehavú pomoc opravára obuvi. Zároveň by ste nemali otvárať dielňu, ak ju niekto v tejto oblasti pred vami otvoril. Vyberte nevyvinuté územie.

3

Ďalším krokom je papierovanie. Pre obuvnícku dielňu je vhodná taká forma podnikania, ako je IP (individuálne podnikanie). Povolenia požiarnej inšpekcie budú tiež potrebné na stiahnutie priestorov z bytového fondu (ak je to potrebné), na inštaláciu vývesných štítov a iných propagačných materiálov pri vstupe.

4

Je dôležité starať sa o prilákanie zákazníkov. Vytvorte jasné znamenie, vytvorte originálny názov, ktorý odráža činnosti dielne. Pripojte billboard vedľa značky s podrobným popisom vašich služieb, spôsobu činnosti. Pridelte si miesto v dielni, kde by zákazníci mohli čakať na opravu obuvi. Bude to mimochodom tým, ktorí zlomili pätu alebo ju stratili na ulici a prišli k vám o pomoc.

5

Priťahovanie zákazníkov do opravovne obuvi nestačí, je potrebné ich tiež udržať. Pomáhajú vám s tým rozumné ceny, vynikajúca kvalita práce a vynikajúce služby. Pri dodržaní týchto jednoduchých pravidiel môžete v najkratšom možnom čase získať späť všetky náklady spojené s otvorením dielne, ale tiež získať dobré zisky.

Odporúčaná