obchodné

Ako otvoriť kadernícky podnik

Ako otvoriť kadernícky podnik

Video: Podnikateľ v gastre: Viac ako polovica podnikov po kríze neotvorí 2024, Júl

Video: Podnikateľ v gastre: Viac ako polovica podnikov po kríze neotvorí 2024, Júl
Anonim

Ak máte záujem o kaderníctvo a snívate o svojom vlastnom podnikaní, tak prečo ho skombinovať? Otvorenie vlastného salónu však znamená, že budete zodpovední za všetky aspekty podnikania vrátane účtovníctva, inventára, prijímania a prepúšťania zamestnancov, miezd, navrhovania kaderníctva, reklamy a oveľa viac.

Image

Návod na použitie

1

Získajte licenciu na tento druh činnosti. Prečítajte si hygienické predpisy a nariadenia pre kadernícke salóny. Poistte svoje podnikanie.

2

Navštívte ďalšie kadernícke salóny a určte ich obchodné praktiky. Definujte svoje cieľové publikum a potom začnite vybavovať salón takým spôsobom, ktorý uspokojí potreby zákazníkov. Ponúkané služby sa môžu výrazne líšiť v závislosti od úrovne príjmov potenciálnych zákazníkov.

3

Zistite, koľko kaderníkov a stylistov je potrebných pre váš salón. Vyhľadajte služby, ktoré môžu zahŕňať zrážky, kadere, farbivá, elektrolýzu a predlžovanie. Navštívte školu stylistov a nájdite talentovaných študentov, ktorí sa môžu pripojiť k vášmu tímu. Vytvorte vhodné pracovné podmienky pre každého zamestnanca. Musia byť zruční v móde, aby klienti dôverovali svojmu vkusu.

4

Zostavte salón. Budete potrebovať veľké množstvo elektrických zásuviek, stoličku pre každého kaderníka, práčovňu, kúpeľňu a obývaciu izbu, sušiče, ako aj recepciu s 10-20 stoličkami alebo niekoľkými pohovkami. Vyžaduje si to približne 800 metrov štvorcových. Zvážte hosťovanie kávovarov a hudby na pozadí. Vaša poloha by mala byť výhodná pre zákazníkov, napríklad v nákupnom centre.

5

Získajte nástroje na krásu a strihanie vlasov. Veľkoobchodný hrebeň, kefy, farbivá na vlasy, nožnice, pleťové vody, kúpeľné výrobky, zábaly a zástery. Nezabudnite na registračné pokladnice, šeky a ďalšie finančné doplnky. Stanovte cenovú politiku a zvážte prijatie kreditných kariet. Aktívne propagujte svojho kaderníka v populárnych médiách a získajte pozitívnu spätnú väzbu od zákazníkov.

Odporúčaná