Druhy činností

Ako otvoriť krčmu

Ako otvoriť krčmu

Video: časť tretia Krčma 2024, Júl

Video: časť tretia Krčma 2024, Júl
Anonim

V posledných rokoch si väčšina ľudí uvedomila, že je oveľa príjemnejšie piť pivo v pivnici ako na nádvorí. Pivo sa stáva stále viac a viac. Aby sa otvorila piváreň, ktorá by bola úspešná, je potrebné premyslieť jej koncepciu - ako by sa líšila od ostatných.

Image

Návod na použitie

1

Pred otvorením piva by ste mali ísť do inštitúcií budúcich konkurentov a analyzovať, čo sa vám páči a čo nie. Môžete si z nich vziať všetko najlepšie a nerobiť chyby.

2

Je tiež dôležité pamätať na to, že spotreba piva dávno presahovala stretnutia s priateľmi niekde na dvore alebo v krajine. Každý pije pivo - nízkopríjmové skupiny obyvateľstva a pomerne bohatí ľudia. Pred otvorením pivnice si vyberte, pre koho ju chcete otvoriť. Potom bude pre vás ľahšie určiť miesto budúcej krčmy: v blízkosti metra môžete otvoriť lacnú inštitúciu alebo elitnú krčmu niekde v prestížnej rezidenčnej štvrti. Sortiment tiež závisí od kontingentu: v elitnej krčme nie je miesto pre lacné fľaškové pivo, ktoré si môžete kúpiť v akomkoľvek stane.

3

Mechanizmus otvorenia pivnice sa príliš nelíši od mechanizmu otvorenia kaviarne: zaregistrujete sa ako samostatný podnikateľ alebo otvoríte spoločnosť, vyhľadáte a prenajmete si izbu, získate všetky povolenia, vykonáte potrebné opravy v miestnosti, rokujete s dodávateľmi skutočného piva, hľadáte ďalšie výrobky a vybavenie, hľadáte personál. Je to dobrý nápad, aby ste si v pivovare ponechali svoj vlastný pivovar - populárne je čerstvo uvarené pivo.

4

V Moskve je veľa pivární, takže nezabudnite na reklamu. Svetlý vývesný štít, nápisy na asfalte (mimochodom, veľmi lacná a obľúbená forma reklamy) môžu prilákať zákazníkov do krčmy. Môžete distribuovať letáky, inzerovať piváreň na internete. Najlepším a najúčinnejším spôsobom, ako prilákať zákazníkov, je, samozrejme, slovo: ak prví zákazníci ako vaše pivo, určite k vám prinesú svojich priateľov.

5

Ak máte pochybnosti, že môžete prísť s populárnou koncepciou pivnice, môžete si kúpiť licenciu pre existujúcu pivnicu. Spravidla v tomto prípade otvoríte inštitúciu, ktorá je spotrebiteľom už známa, a náklady na reklamu a prilákanie zákazníkov budú minimálne.

Odporúčaná