Druhy činností

Ako otvoriť platenú toaletu

Ako otvoriť platenú toaletu

Video: How to change a Geberit Flush Button and Valve 2024, Júl

Video: How to change a Geberit Flush Button and Valve 2024, Júl
Anonim

Podnik, ktorý je založený na prirodzených potrebách človeka, bol vždy veľmi výnosný a sľubný. Myšlienka platených toaliet nie je nová, pretože ide o ziskové a humánne podnikanie. Toalety neohrozujú ani zlyhania, ani krízy, pretože ani globálna finančná kríza, ani Čierne štvrtky nebudú môcť ľudí odradiť od túžby.

Image

Návod na použitie

1

Najprv sa zaregistrujte na daňovom úrade ako samostatný podnikateľ. Ak máte k dispozícii iba niekoľko stánkov, je to najvhodnejšia forma, pretože registračné pokladnice sa nevyžadujú. Podávanie správ je čo najjednoduchšie.

2

Potom si vyberte miesto na umiestnenie stánkov. Umiestnenie musí byť priechodné. Toalety v blízkosti kaviarne nie sú najlepším nápadom. Koniec koncov, takéto inštitúcie sú už vybavené toaletami, a preto nebudete musieť využívať svoje služby. Ale ak sa vám podarí prenajať si miesto v blízkosti letnej kaviarne, potom zvážte, že ste chytili šťastie za chvostom.

3

Zhromaždite všetky potrebné dokumenty. Na inštaláciu plateného záchodu budete potrebovať dohodu so službou Gorvodokanal, povolenie od hygienickej a epidemiologickej stanice, urbanistického výboru a ďalších riadiacich orgánov. Ale hlavná vec je získanie licencie na zneškodňovanie odpadu. Vo všeobecnosti zbierajte tieto dokumenty: osvedčenie o zhode certifikačného orgánu pre priemyselné výrobky; hygienické osvedčenie strediska štátneho zdravotného a epidemiologického dozoru; povolenie miestnych správnych orgánov; koordinácia s okresmi kanalizačných sietí vodárenských sietí, miestami skládok odpadu z mobilných toaliet; povolenie hasičského zboru; povolenie na pohyb odpadu.

4

Pokiaľ ide o náklady, pre začiatočníkov môžete mať asi 10 tisíc dolárov. Nájdite priaznivé podmienky na získanie bankového úveru alebo iných zdrojov financovania.

5

Nakúpte potrebné vybavenie a inventár. Od konca minulého storočia sa inštalácia toaletných staníc vykonáva na celom svete. S hmotnosťou 80 kilogramov sa inštalácia dá vykonať takmer kdekoľvek. Nevyžaduje si to založenie, spojenie s komunikáciou alebo prípravné práce.

Odporúčaná