obchodné

Ako otvoriť zastúpenie v zahraničí

Ako otvoriť zastúpenie v zahraničí

Video: Montovaný bungalov Largo 85 - ModerneDomy.sk zastúpenie RD Rýmařov 2024, Júl

Video: Montovaný bungalov Largo 85 - ModerneDomy.sk zastúpenie RD Rýmařov 2024, Júl
Anonim

Na podnikanie v zahraničí potrebujú podniky zastupiteľské kancelárie. Budú chrániť záujmy spoločnosti. Proces vytvárania a činnosti zahraničných zastúpení je upravený zákonom.

Image

Návod na použitie

1

Zhromaždite informácie o tom, aké podmienky existujú na vytvorenie zastúpenia v krajine, v ktorej chcete otvoriť pobočku. Upozorňujeme, že každá krajina má svoje vlastné požiadavky, ktoré musíte splniť. Vyberte si podmienky priaznivejšie pre oblasť vášho pôsobenia.

2

Vypracujte podnikateľský plán na zastupovanie spoločnosti v zahraničí. Zamyslite sa nad tým, ako sa jeho aktivity budú rozvíjať a ako harmonicky zapadá do celkového obrazu vášho podnikania. Možno bude pre vás výhodnejšie kúpiť si miestnu spoločnosť ako otvoriť novú.

3

Zaregistrujte svoju novú spoločnosť. Vyberte si jej meno. Názov zastúpenia by nemal opakovať názov hlavnej spoločnosti. Je potrebné, aby názov vašej pobočky spĺňal požiadavky platné v tejto krajine.

4

Pripravte si všetky dokumenty potrebné na otvorenie pobočky. Ich zoznam závisí od krajiny, v ktorej sa bude vaša spoločnosť nachádzať. Pripravte požadovanú výšku základného imania a pokračujte priamo k registrácii zastupiteľského úradu.

5

Otvorte bankový účet a vložte doň požadovanú výšku schváleného kapitálu. Získať identifikačné číslo, vypracovať akt o založení spoločnosti a notifikovať ho.

6

Registrujte sa v obchodnom registri, platte príslušnú daň, získajte DIČ, zaregistrujte sa v Sociálnej poisťovni. Oznámte regionálnemu úradu práce, že sa otvoril váš zastupiteľský úrad.

Odporúčaná