Obchodné riadenie

Ako otvoriť prijímacie miesto

Ako otvoriť prijímacie miesto

Video: Ako prelomiť kombinovaný zámok o SECONDS! 2024, Júl

Video: Ako prelomiť kombinovaný zámok o SECONDS! 2024, Júl
Anonim

Platobné miesta začali priniesť svojim majiteľom vysoký príjem, keď bolo okrem mobilných komunikácií možné platiť za internet, káblovú televíziu, služby a dokonca aj pokuty uložené dopravnou políciou. Súčasne nie je organizácia miesta prijatia platby, tak ako predtým, vôbec taká nákladná, ako by sa dalo na prvý pohľad predstaviť, a dokonca ju môže otvoriť aj začínajúci podnikateľ.

Image

Budete potrebovať

  • 1. Registrácia jednotlivého podnikateľa alebo právnickej osoby
  • 2. Súhlas s platobným systémom
  • 3. Prenajmite si malú izbu
  • 4. Kancelárske vybavenie a mobilná komunikácia
  • 5. Dvaja pokladníci - prevádzkovatelia prijímacieho miesta
  • 6. Jeden alebo viac automatických platobných terminálov

Návod na použitie

1

Vyberte formát miesta prijatia platby - existujú dva hlavné spôsoby, ako ich usporiadať, hoci sa dajú veľmi dobre kombinovať na jednom mieste. Prvým z nich je automatický platobný terminál umiestnený na ulici alebo na akomkoľvek mieste navštevovanom ľuďmi - obchod, obchodné alebo obchodné centrum, kino. Druhým spôsobom je prijímanie platieb pomocou pokladníka, ktorý posiela prostriedky, prostredníctvom počítača alebo mobilného telefónu pripojeného na web WAP.

2

Uzavrite dohodu s platobným systémom, ktorý je predajcom rôznych poskytovateľov služieb a ktorého platbu prijmete. Existuje niekoľko takýchto systémov, štandardné podmienky pre spoluprácu s každým z nich sú rôzne, ako aj technické prostriedky, ktoré každý z nich používa v práci. Pred výberom dôkladne preštudujte ponuky každého systému a pokračujte v hľadaní najziskovejšej možnosti z týchto príležitostí.

3

Prenajmite si malú izbu na frekventovanom mieste, ak sa stále rozhodnete vybaviť stredisko prijímania platieb operátorom posielajúcim informácie pomocou počítača alebo telefónu. Nákup kancelárskeho vybavenia a softvéru, ktorý spĺňa požiadavky zvoleného platobného systému. Prenajatie tejto úlohy stojí za to dve vymeniteľné oznamovače.

4

Kúpte si platobný terminál, ktorý bude umiestnený autonómne alebo vo vašom mieste, kde operátor pracuje. V druhom prípade terminál značne urýchli servisný proces, navyše nič nebráni usporiadaním niekoľkých terminálov na rôznych miestach tým, že má svoje vlastné stacionárne prijímacie miesto. Pri výbere zariadenia venujte pozornosť jeho odolnosti voči teplote a rôznym vonkajším vplyvom (zariadenie proti vandalom), počtu dostupných funkcií.

Užitočné rady

Ak vidíte, že terminál prináša malý zisk, skúste ho presunúť na iné miesto, ktoré sa môže ukázať ako úspešnejšie - bez straty.

Pamätajte, že pri výbere terminálu s veľkým počtom služieb, ktoré môžu byť poskytované s jeho pomocou, si vyberiete terminál, ktorý bude často „visieť“ a bude potrebovať údržbu viac ako jednoduchú.

Obchodný článok platobného terminálu

Odporúčaná