Druhy činností

Ako otvoriť prijímacie centrum pre neželezné kovy

Ako otvoriť prijímacie centrum pre neželezné kovy
Anonim

Zriadenie prijímacieho centra pre neželezné kovy je celkom výhodné. Kríza tohto segmentu trhu sa prakticky netýkala, a preto je situácia na tomto trhu oveľa stabilnejšia ako napríklad na trhu so železnými kovmi.

Image

Návod na použitie

1

Ak sa rozhodnete otvoriť prijímacie stredisko pre neželezné kovy, majte na pamäti, že tento typ podnikania nie je v našej krajine registrovaný, čo znamená, že ho môžete označiť za nelegálny. Aj keď väčšina osôb zamestnaných v tomto prípade ho považuje za úplne legálny druh činnosti. Nepochybnou výhodou podnikania spojeného s používaním neželezných kovov je nedostatok sezónnosti a stagnácia. Ľudia vždy potrebujú peniaze, takže vás budú nosiť kov kedykoľvek počas roka.

2

Otvorenie zberného miesta pre železný šrot je lepšie vo veľkom meste. Stáva sa však, že v malých mestách už nie je šrot. Okrem toho otvorenie zberného miesta v malom meste vám umožní vziať šrot za nižšiu cenu, čo znamená viac peňazí. Je výhodné otvoriť zberné miesto pre železný šrot v dedine, kde sa nachádza prístav na more alebo rieku. Veľkoobchodné miesta sa tu často otvárajú ako kovové drotárske stroje so strojmi.

3

Pokiaľ ide o zamestnancov, budete musieť najať najmenej dvoch ľudí. Jeden z nich vezme kovový šrot z rovnováhy a druhý sa bude zaoberať demontážou zložitých štruktúr. Mzda každého zamestnanca môže byť približne 100 dolárov za týždeň. Je však potrebné poznamenať, že ide iba o oficiálnu časť príjmu. Zvyšný podiel budú mať pracovníci ľahko podváhu. Napriek zložitosti a potrebe práce v noci, konkrétne v tejto dennej dobe sa väčšina kovu odovzdáva, personál je veľmi rýchly. V dobrom prípade môžu prijímače prijímať až 300 dolárov za týždeň.

4

Na príjem farebného šrotu budete potrebovať číselník s váhami. Budú vás stáť asi 300 dolárov. Aby ste ušetrili peniaze, môžete si kúpiť použité váhy. Plocha, ktorú si prenajímate, musí byť aspoň 20 metrov štvorcových. metrov, takže môžete umiestniť kovový šrot. Premýšľajte o tom, kde bude šrot vzatý a za akú cenu. Koniec koncov, na tom bude priamo závisieť váš zisk.

ako otvoriť kovové prijatie

Odporúčaná